Omschrijving voor Mijn Brom!:

GEWOONWEG BETALEN PER MAAND
Een brommobiel rijd je soms niet langer dan 2 jaar. Ben je 16  jaar dan stap je na 2 jaar over naar een echte auto. Stop je met autorijden, dan ga je weer "terug" naar een brommobiel. Ga daarom wel voor de zekerheid voor een nieuwe brommobiel, maar betaal alleen voor het gebruik. Brom! maakt dat mogelijk. Voor een vast bedrag per maand mag er 2 jaar lang gebruik worden gemaakt van een nieuwe brommobiel. Het voertuig blijft eigendom van brom! en ook het onderhoud zit in het tarief. De verzekering wordt afgesloten via de brom! verzekering en is verplicht altijd WA + casco. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar. Betalen per jaar is ook mogelijk, je krijgt dan 3% korting op het maandtarief.

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website. De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Is de instap van de brommobiel goed? Is het overzicht goed? Of vind je een complete uitrusting met een Multimedia systeem inclusief Blue-Tooth belangrijk? Als brom!-Experts kunnen we je alles vertellen en belangrijker nog, je kunt het zelf ervaren. Een bezoek aan onze showroom garandeert de beste keuze.

EVEN ALLES OP EEN RIJ
Maak een keuze uit de bij brom! beschikbare brommobielen van Microcar en Ligier.
Kies de kleur.
Vraag de verzekering aan bij brom! verzekeraar Biesbosch Assuradeuren.
Brom! neemt de aanvraag in behandeling en stuurt een e-mail met een link voor een onafhankelijke
kredietcheck via EDR creditservice.
Na goedkeuring en acceptatie neemt de brom!-Expert contact met je op voor de definitieve afronding.
Wij leveren de nieuwe brommobiel zo snel mogelijk bij je af.
Je rijdt 2 jaar lang zonder onverwachte kosten voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Ligier of
Microcar brommobiel.

VERZEKERING
Omdat de brommobiel eigendom van brom! blijft, moet deze natuurlijk in goede staat blijven. We gaan ervan uit dat je er mee omgaat alsof het je eigen voertuig is. Onderhoud, eventuele reparaties door technische storingen en pechservice zijn in het maandbedrag inbegrepen. In het verkeer kan er echter altijd iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk! Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering waarbij WA wettelijk verplicht is. Omdat je jouw brom! na twee jaar weer in goede staat en schadevrij moet inleveren, vindt brom! het ook een verplichting dat er een casco (All-Risk) dekking wordt afgesloten. Hiervoor hebben wij in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren onze eigen Microcar-verzekering. Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier, ben je zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van je persoonlijke situatie, sluit je deze brommobiel verzekering zelf af. Wij kunnen je hierin volledig begeleiden.

MijnBrom! prijslijst
Terug

Mijn Brom!

Meer modellen

Mijn Brom!

 

GEWOONWEG BETALEN PER MAAND
Een brommobiel rijd je soms niet langer dan 2 jaar. Ben je 16 jaar dan stap...

Bekijk meer

Microcar Due

 

De Microcar Dué is in het echt net zo verrassend als op het plaatje. Het model doet in niets denken...

Bekijk meer

Microcar M.Go

 

Met de Microcar M.Go kiest u voor een brommobiel die stijlvol en vooral praktisch is.

En vriendelijke brommobiel om te zien....

Bekijk meer
logo
Klantwaardering
9.6
ik had een brommobiel gekocht bij de Garage both na een weekend er mee rijden bleken er toch ve...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief