Hoe fijn is het, om in een nieuwe brommobiel te kunnen rijden, zonder dat je de zorgen hebt over de aanschafprijs of onderhoudskosten. De rest wordt voor u geregeld. Brommobiel lease maakt het mogelijk. Met ons voordelige leaseplan rijdt u in de nieuwste modellen brommobiel van Ligier of Microcar. Afhankelijk van de gekozen looptiijd van het contract en het merk en model kunt u al vanaf €299,- per maand rijden in de nieuwste brommobielen.

Rijden voor een vast bedrag per maand


Het grote voordeel van brommobiel lease zijn natuurlijk de vaste kosten. Geen kosten voor onderhoud of aanschaf, maar een vast bedrag per maand aan leasekosten. De kosten voor de verzekering zijn hierbij niet ingbegrepen. De verzekering regelt u namelijk zelf. Op deze manier betaalt u uw eigen premie op basis van uw eigen opgebouwde bonus-malus korting. Geen financiële verrassingen dus, maar wel een voordelige verzekeringspremie.

De voorwaarden van brommobiel lease in het kort

 
- Een brommobiel kunt u bij ons leasen voor een periode van 2 of 3 jaar, het contract is niet tussentijds opzegbaar.
- U heeft vooraf de keuze uit een maximum aantal te rijden kilometers per jaar. Dit is maximaal 5.000 of 10.000 km per jaar.
- De km-stand van de brommobiel mag in die 2 jaar niet boven de 30.000 km komen.
- Jonger dan 24 jaar? Dan lease je de brommobiel incl. verzekering met verhoogd eigen risico.

Verder profiteert u ook bij brommobiel lease van de service waar wij bij Brommobiel.nl zo trots op zijn. Zoals de haal- en brengservice, onze eigen werkplaats, rijbegeleiding en natuurlijk goed persoonlijk advies.

Benieuwd? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden voor brommobiel lease of kom langs in onze showroom.

Maak de juiste keuze bij ons in de showroom


Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt nodigen we u uit om zelf in onze showroom te komen kijken naar de verschillende modellen. Het maakt nml. echt verschil of u kiest voor een Microcar Due met Progress motor, of dat u kiest voor een uitvoering met de DCi motor, stuurbekrachtiging en airco. Zoals b.v. de MGo Must DCi Sun of MGo X DCi Sun. De Ligier JS60 is van nog eens van een heel andere orde.

Deze modellen met elkaar vergelijken? Klik op het model van uw keuze om alle specificaties te bekijken.

Microcar Due
Microcar M.Go
Ligier JS50
Ligier JS60

Benieuwd naar de prijzen en de "kleine" lettertjes?


Meer weten ons leaseplan waarmee u voor een vast bedrag per maand onbezorgd in een brommobiel kunt rijden? U leest er alles over in onze folder. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op of kom langs. Wij helpen u graag verder.

Bekijk de folder hier.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief