Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Ligier Myli: de volledig elektrische brommobiel van Ligier

Nieuw! In het voorjaar van 2023 presenteert Ligier haar nieuwste model: De Ligier Myli. Een volledig elektrische Ligier met het gemak van een elektrische 45 km auto en het comfort en de luxe zoals u die van Ligier gewend bent. Geschikt voor gebruik in de stad, maar ook ideaal om grotere afstanden te rijden door de comfortabele stoelen, grote kofferruimte en keuze uit verschillende accu’s. Lees meer over dit nieuwste model van Ligier of neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Ligier Myli


Waar Ligier in Nederland vooral bekend staat om haar luxe brommobielen heeft dit merk jarenlange ervaring met het bouwen van elektrische voertuigen. Deze ervaring komt terug in de nieuwe Ligier Myli. De Ligier Myli combineert het beste van 2 werelden: een ruime kofferruimte en comfortabele stoelen zoals een auto en de wendbaarheid, compactheid en elektrische aandrijving van een echte city car. Daarmee onderscheid de Myli zich van alle andere city cars die al eerder op de markt gebracht zijn.

Bekijk de elektrische Ligier Myli

45 km auto elektrisch


Een elektrische brommobiel is niet helemaal nieuw. Eerder introduceerde Aixam al een volledig elektrisch brommobiel onder de naam eAixam. Beter bekend onder het grote publiek is misschien de Biro, een compacte elektrische city car. Ook diverse automerken zoals Renault en Opel hebben geprobeerd in te spelen op de behoefte aan een compact vervoermiddel dat geschikt is voor gebruik in de stad en volledig elektrisch is. En dat is niet verwonderlijk, want er is enorm veel vraag naar.

Voordelen elektrische brommobiel


Waarom is de elektrische brommobiel zo populair? Daar kunnen wij diverse redenen voor verzinnen. Een groot voordeel van een 45 km auto is natuurlijk dat je deze mag rijden zonder dat je er een autorijbewijs voor hoeft te behalen. Helemaal zonder rijbewijs rijden mag niet, je hebt er wel een scooterrijbewijs - AM rijbewijs - voor nodig. In tegenstelling tot een scooter hoef je in een brommobiel natuurlijk geen helm op, je haar zit dus altijd goed. Een ander pluspunt van dit voertuig is dat je er geen wegenbelasting voor hoeft te betalen.

Rijden in een elektrische brommobiel


Vanwege het grote aantal voordelen zijn de redenen om te kiezen voor een brommobiel zeer divers: omdat het autorijbewijs niet verlengd wordt, de bestuurder nog te jong is om een autorijbewijs te halen, of het behalen van het autorijbewijs te veel tijd en geld kost. Maar ook omdat het een comfortabele manier is om te reizen en bovendien zeer geschikt voor in de drukke stad.

Door de stad of ver daarbuiten


Kies je voor een grote accu dan rijd je met gemak, lekker droog en veilig, de hele stad door. Maar ook buiten de stad is het prima rijden met een elektrische brommobiel. In verhouding met een elektrische auto is de accu van een brommobiel veel kleiner, dus opladen is zo gedaan. Dankzij verschillende accu pakketten waar je uit kunt gaan kiezen kun je de Myli aanpassen aan jouw persoonlijke behoefte. En met het grootste pakket zal deze Ligier city-car verder kunnen rijden als al zijn concurrenten.

Wat kost een elektrische brommobiel?


De verrassende Ligier Myli is al verkrijgbaar vanaf €14.490,- (prijzen onder voorbehoud). Koop je jouw nieuwe elektrische brommobiel bij Brommobiel.nl dan krijg je er gratis rijbegeleiding bij. Ook leveren wij jouw nieuwe brommobiel helemaal rijklaar thuis af. Meer weten over onze service, de mogelijkheden of tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.


Bezoek de showroom
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief