Microcar wordt vaak als synoniem gebruikt voor een brommobiel of 45 km auto. Maar Microcar is juist een van de bekendste merken brommobiel. De Microcar is afkomstig van dezelfde Franse autofabrikant als Ligier. Beide merken spelen in op de laatste trends en ontwikkelingen. Wij bieden diverse Microcar brommobielen aan, zowel nieuw als tweedehands.

De brommobielen van Microcar zijn te herkennen aan hun stijl, comfort en hoge ergonomie. De veiligheid van de bestuurders staat hoog in het vaandel bij dit merk. Daarom beschikt elke brommobiel over een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, startblokkering en wegrijdbeveiliging en mistlampen. Ook achteruitrijsensoren behoren tot de mogelijkheden en binnenkort ook stuurbekrachtiging.

Microcar modellen


Microcar is één van de bekendste merken van brommobielen. Dit Franse merk heeft al 30 jaar ervaring in het maken van 45 km auto’s. Brommobiel.nl heeft veel Microcar modellen op voorraad, zowel nieuw als occasions, maar u kunt ook uw eigen Microcar bij ons samenstellen.

Microcar Due
De Microcar Due is een prachtige brommobiel die veilig en overzichtelijk is. Deze praktische brommobiel is er in twee verschillende uitvoeringen: de Microcar Due Dynamic en de Microcar Due Premium. Beiden zijn verkrijgbaar in vijf kleuren.

Meteen naar de modellen van Microcar Due

Microcar M.Go
Om lekker door de stad te rijden en u vrij te bewegen is de Microcar M.Go een perfecte oplossing. Deze Microcar is van zichzelf al luxe uitgerust, maar u kunt deze nog uitbreiden met extra opties zoals achteruitrijcamera of airco. Ook de M.Go is er in meerdere uitvoeringen: de Microcar M.Go X Dci, een sportief SUV model, en de Microcar M.Go Must. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met stille DCi motor en met DCi motor én stuurbekrachtiging + airconditioning.

Bekijk alle uitvoeringen van de Microcar M.Go

Een Microcar is... milieubewust


Alle modellen van Microcar scoren zeer goed op CO2-testen. Alle brommobielen van Microcar zijn standaard uitgerust met een motor die valt in categorie A. Dat betekent dat ze meer dan 15% zuiniger zijn dan een gemiddelde auto.

Een Microcar is... recyclebaar


Naast dat Microcars zuinig zijn in het rijden, zijn ze voor 95.9% recyclebaar. Dus slechts 4,1% hoeft te worden weggegooid wanneer de brommobiel opgereden is.


Meer weten?


Uw Microcar geeft u alle vrijheid! U kunt met uw Microcar gaan en staan waar u wilt. Elke dag, elk uur. Alleen of samen. Comfortabel en modieus. Voor serieuze zaken of prettige uitjes. U bepaalt het zelf! Brommobiel.nl zorgt ervoor dat u weer mobiel bent. Meer weten over de mogelijkheden van Microcar bij Brommobiel.nl?

Neem contact op

Microcar Due Plus Pack Design

Microcar Due Plus Pack Design
De luxe Microcar Due. Een brommobiel met net dat beetje extra.
Lees meer

Microcar M.Go X DCi

Microcar M.Go X DCi
Met de Microcar M.Go kiest u voor een brommobiel die stijlvol en vooral praktisch is.
Lees meer

Microcar M.Go Must

Microcar M.Go Must
De MGo Must is standaard al een complete en comfortabele brommobiel.
Lees meer
Klantwaardering
9.4
Ik heb nog te weinig ervaring met dit bedrijf om een gedegen antwoord te geven, In elk geval ee...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief