Teruggeefgarantie op onze occasion brommobielen

Teruggeef garantie

Het kan best spannend zijn om voor het eerst brommobiel te gaan rijden!

In onze showroom kunt u echt opzoek gaan naar de brommobiel die het beste bij u past. Daar hoort ook een proefrit bij. Samen met u gaan we een stukje rijden. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van wat de brommobiel voor u kan betekenen.

Meestal valt het dan enorm mee. De brommobiel geeft meer comfort als waar u bang voor was en de modellen zien er gewoon goed uit. De optie van stuurbekrachtiging op de nieuwste Microcar en Ligier brommobiel is ook perfect!

Blijft er echter twijfel bij u bestaan? Maar wilt u het wel heel graag proberen? Dan hebben we de mogelijkheid dat u een tweedehands brommobiel koopt met terugkoopgarantie!

Valt het rijden in uw brommobiel u toch tegen? Dan kopen wij uw brommobiel binnen 1 maand na aflevering  van u terug. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug!*

Zo loopt u geen enkel risico bij aankoop van de brommobiel.

Verder doen we de aflevering gewoon bij u thuis, zoals u van ons gewend bent. En komt u liever niet naar onze showroom? U kunt de brommobiel van uw keuze ook online of via de telefoon bestellen!

Klik hier voor het overzicht van onze actuele occasion voorraad.

*We bespreken graag de mogelijkheden en voorwaarden met u.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief