Het is geweldig om mooie fijne microcars te rijden en zeker als daar nog eens een servicegerichte mentaliteit achter zit. Wij zijn er van overtuigd dat we op dit punt het verschil voor u maken. Dit begint uiteraard bij de aankoop van de brommobiel. Wij helpen u bij de keuze uit diverse merken en modellen met de mogelijkheid tot een proefrit bij u thuis. Bij aanschaf van een van onze microcars zitten vele voordelen. Onder andere de levering bij u voor de deur. Samen maken we een rit om zo vertrouwd te raken met de door u gekozen brommobiel, eventueel komen we nog een keer terug.

Minicar parts vakkundig geplaatst in onze werkplaats
Ook voor onderhoud en reparatie van uw brommobiel kunt u bij ons terecht. Is een van uw minicar parts of brommobiel onderdelen kapot? Met onze eigen transport service kunnen wij de microcars ophalen en ook weer thuis brengen. Wij kunnen aan al de minicars parts en brommobiel onderdelen komen die u nodig heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat uw brommobiel vakkundig wordt onderhouden door onze specialisten in onze eigen werkplaats.

Brommobiel onderdelen, minicar parts en andere service diensten.
Naast de vakkundige levering en plaatsing van de brommobiel onderdelen en minicar parts is het belangrijk dat u weet wat het u gaat kosten, wij bespreken dit graag vooraf. Mochten wij extra reparaties adviseren, dan nemen we vooraf contact met u op om de extra kosten te bespreken. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Neem nu contact op voor de mogelijkheden.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief