Rijden zonder autorijbewijs is mogelijk!

De brommobiel

Brommobielen zijn voertuigen die op kleine personenauto’s lijken, maar die in technisch opzicht als bromfiets moeten worden beschouwd. U heeft dus alleen een brommerrijbewijs nodig om dit voertuig te besturen. Bestuurders van brommobielen moeten de regels voor personenauto’s in acht nemen maar hebben enkele beperkingen. De maximumsnelheid is 45 kilometer per uur en u mag niet rijden op wegen welke zijn gesloten voor langzaam verkeer.

AM rijbewijs, het enige wat u nodig heeft om in een brommobiel te rijden.
Als uw rijbewijs niet meer wordt verlengd kunt u gewoon nog mobiel blijven en rijden zonder rijbewijs. U behoud namelijk het recht op een AM rijbewijs. Zo kunt u, ondanks dat uw autorijbewijs niet meer geldig is, toch mobiel blijven, zonder dat u hier opnieuw examen voor hoeft te doen! Als u nog nooit een rijbewijs heeft gehad kunt u een examen doen bij het CBR om het AM rijbewijs ofwel het brommerrijbewijs te krijgen.

Brommerrijbewijs en geen gewoon rijbewijs? Rijden zonder rijbewijs!
Wij kunnen u helpen met lessen al vanaf een leeftijd van 16 jaar. U kunt dus de weg op en rijden zonder rijbewijs voor een auto. Als u interesse heeft in een brommobiel stellen wij een mooie les brommobiel ter beschikking met een professionele rijinstructeur. Voor u het weet heeft een uw brommerrijbewijs of AM rijbewijs en kunt u zo de weg op!

Bekijk de nieuwste Brommobielen bij ons te koop

Bekijk het aanbod van al onze tweedehands modellen

Uitgelicht

Klantwaardering
9.6
Goede voorlichting. Niet opdringerig...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief