Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex
Als u kiest voor een brommobiel van het merk Ligier dan kiest u voor luxe en looks.

Ligier is een Frans automerk dat jarenlange ervaring heeft in de Formule-1 autosport. Dat een Ligier staat voor elegantie en sportiviteit is daarom niet verwonderlijk.

Alle Ligier brommobielen beschikken over een ‘New Generation’ DCI motor. Doordat deze motor speciaal voor de brommobiel ontworpen is en een groot vermogen kunt u rekenen op maximaal comfort. Zelfs wanneer u rijdt met de airco aan of veel weerstand heeft levert de DCI motor een constant vermogen.

Ontdek de nieuwe Ligier JS60, een revolutionaire brommobiel


De nieuwe Ligier JS60 is een unieke brommobiel. Dit is de eerste brommobiel die met recht een SUV genoemd mag worden. Een chique, sportieve maar vooral ruime brommobiel met een opvallende uitstraling. Dit model Ligier wordt standaard geleverd met een luxe uitrusting. Het hoeft u aan niets te ontbreken. Zo beschikt de JS60 standaard over een hoge instap en is deze uitgerust met een achteruitrijdcamera. De stoelen zijn bekleed met echt leer.  

Voor een kleine meerprijs is de JS60 uit te breiden met luxe opties zoals:
- Airconditioning
- Pioneer Multimedia systeem met achteruitrijdcamera
- Lichtmetalen velgen

De Ligier JS60 is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en uitvoeringen. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van het aanbod.

Nieuw van Ligier: De Ligier Myli een volledig elektrische brommobiel


Het nieuwste model van Ligier is de volledig elektrische Ligier Myli. Een elektrische 45 km auto, maar dan met het comfort en de luxe zoals u die van Ligier gewend bent. De Ligier Myli is bijzonder geschikt om in de stad te gebruiken, maar kiest u voor een grotere accu dan rijdt u er ook heerlijk comfortabel grotere afstanden mee. . De Ligier Myli combineert het beste van 2 werelden: een ruime kofferruimte en comfortabele stoelen zoals een auto en de wendbaarheid, compactheid en elektrische aandrijving van een echte city car. Klik op de link onder de foto om meer te weten te komen over dit nieuwste model van Ligier. Of neem direct contact op voor meer informatie en prijzen.

Ligier JS50 C

Ligier JS50 C
Het DNA van Ligier komt duidelijk naar voren in dit sportieve model.
Lees meer

Ligier JS60

Ligier JS60
De nieuwe Ligier JS60 is een unieke brommobiel. Een echte SUV!

Met deze brommobiel kiest u voor de luxe van een hoge instap, lage tildrempel, grote kofferruimte, airconditioning, stuurbekrachtiging en achteruitrijdcamera. De Ligier JS60 is daarnaast ook nog eens uitgerust met de stille Lombardini. En de stoelen zijn met echt leer bekleed. Wat een luxe!

Benieuwd of we het model van uw keuze op voorraad hebben? Klijk dan hier voor het overzicht.
Lees meer

Ligier Myli

Ligier Myli
Een zeer volledige elektrische brommobiel met verwarming, airconditioning en stuurbekrachtiging.
Lees meer
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief