Brommobiel Aixam kopen? Lees meer over dit merk

Een brommobiel van Aixam levert u ruimte, rijcomfort en betrouwbaarheid. Naast Ligier en Microcar is Aixam een van de bekendere merken in de wereld van de brommobielen. Er worden regelmatig nieuwe modellen brommobielen door Aixam geïntroduceerd, daarom is de keuze inmiddels zeer uitgebreid. Kiest u voor super sportief, een SUV model of toch liever een praktische en zeer complete stadsuitvoering? Alles is mogelijk, ontdek het ruime aanbod. Er is een Aixam voor elk budget.

De brommobielen van Aixam


Zoals gezegd zijn de brommobielen van Aixam verkrijgbaar in verschillende modellen. Als basis is er de Minauto range, een volledige lijn eenvoudig uitgevoerde brommobielen. Deze basis brommobiel van Aixam is vooral heel praktisch, en niet onbelangrijk zeer vriendelijk geprijsd. Mag uw nieuwe brommobiel wel iets meer kosten, kijk dan eens naar de modellen in de Emotion Range van Aixam. De Aixam City, de Aixam Coupé, Aixam Crossline en Aixam Crossover, zijn iets luxere modellen die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is de City leverbaar als een opvallende Sport. Maar ook als super sportieve Aixam City GTO. En de Aixam Coupé is er in een luxe Premium editie, maar ook in een sportieve GTi uitvoering. De Crossover is het SUV model van Aixam.

Kenmerken van een Aixam brommobiel


De meeste Aixam modellen vallen op door een relatief grote kofferruimte. Wilt u veel bagage mee kunnen nemen in uw brommobiel dan is een Aixam dus een uitstekende keuze. Ook als u op zoek bent naar een brommobiel met een betrouwbare motor dan zit u met een Aixam goed. Als sinds jaar en dag worden alle Aixam brommobielen standaard uitgerust met een motor van het merk Kubota. Deze motoren geven vrijwel nooit problemen waardoor u blind kunt vertrouwen op uw brommobiel. Tegenwoordig zijn veel modellen van Aixam ook verkrijgbaar met elektrische aandrijving. Een brommobiel met elektrische motor staat garant heerlijk stil en ontspannen kunt rijden.

Aixam vs Ligier en Microcar


Hoewel zeer betrouwbaar en zeker een goede keuze kent een brommobiel van Aixam ook zo zijn beperkingen. In vergelijking met de andere 2 grote merken op de markt: Ligier en Microcar legt een Aixam het in sommige opzichten af. Een Aixam brommobiel is bijvoorbeeld niet leverbaar met een stuurbekrachtiging zoals die bij Ligier en Microcar vanaf fabriek geleverd kan worden. Ook het rijden als in een auto zoals u dat kunt beleven in de Microcar en Ligier brommobielen met het EPS systeem mist in een Aixam brommobiel. Zoekt u een brommobiel met veel beenruimte en de beste in- en uitstap, dan kiest u uiteindelijk ook voor een Ligier of Microcar brommobiel.

Maak een gratis proefrit


Een nieuwe of tweedehands brommobiel van Aixam kopen? Wij hebben diverse modellen op voorraad in onze showroom. Kom gerust eens langs in Lekkerkerk om het aanbod te bekijken en te vergelijken met ons aanbod Ligier en Microcar brommobielen. Stap in voor een gratis proefrit of laat u uitgebreid adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag bij het vinden van de brommobiel die bij u past.
Klantwaardering
9.4
Ik heb nog te weinig ervaring met dit bedrijf om een gedegen antwoord te geven, In elk geval ee...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief