Over ons

Over ons

Vlakbij RotterdamBrommobielen verkopen doen wij al jaren met veel passie. Onze website is een initiatief van Brommobielcentrum Both en is sinds 1968 te vinden in Lekkerkerk.
Sinds 2001 zijn de brommobiel activiteiten uitgebreid en ging Garage L. Both, naast de verkoop en
reparatie van personenauto's, zich ook toeleggen op de verkoop en reparatie van brommobielen. Wat begon als een eenvoudige garage is uitgegroeid tot een modern autobedrijf. Gebleven is de persoonlijke benadering van u als klant. In 2001 volgde het dealerschap van Microcar brommobielen.

Bromauto gezocht? Koop een goedkope auto bij ons!
Naast de nieuwste JDM, Microcar en Chatenet staan ook diverse nieuwe Aixam en Ligier brommobielen opgesteld. In de showroom vindt u dan ook een uitgebreide collectie brommobielen. Zowel nieuw, als gebruikte brommobielen. Dus als u op zoek bent naar een goedkope auto bent u aan het juiste adres. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar de gemakken van een goedkope auto, de bromauto.

Goedkope auto, de brommobiel, met klantgerichte service!
Onze service is afgestemd op de behoeften van u als brommobielrijder. Deze specifieke afstemming kan, omdat u en uw bromauto belangrijk voor ons zijn. In onze technische service gaan we ook net iets verder dan de meeste autobedrijven. Geen rompslomp over wachttijden etc.
Heeft uw bromauto onderhoud nodig, of is er een reparatie noodzakelijk? Brommobielcentrum Both haalt op uw wens uw brommobiel op en brengt hem ook weer thuis. Ook op het gebied van schade reparatie hebben wij, door onze opgebouwde ervaring, alle kennis in huis om uw bromauto weer snel en vakkundig te repareren.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief