Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex
Weg werkzaamheden17-01-2024
Vanwege diverse werkzaamheden aan de Tiendweg West zijn wij niet bereikbaar via de Tiendweg West vanaf Lekkerkerk. Vanuit de kant van Krimpen a/d Lek zijn wij wel bereikbaar. Vanuit de richting Bergambacht is dit omleidingsroute G.

De werkzaamheden aan de Tiendweg West zijn niet verwerkt op Google. Als u dus op uw Google navigatie rijdt komt u voor de werkzaamheden te staan!

Als u een TomTom navigatie met een recente udate gebruikt rijdt u automatisch de juiste route! Dan is de omleidingsoute nml. wel verwerkt in uw navigatie.

Een goede optie is om in uw navigatie Tiendweg West 43, Krimpen a/d Lek in te voeren. Postcode 2931 LH. U rijdt dan de Tiendweg West in vanuit de richting Krimpen a/d Lek. Nadat u uw bestemming heeft bereikt volgens uw navigatie rijdt u nog zo’n 2,5 km verder over de Tiendweg West. U heeft dan ons bedrijf aan de linker kant van de weg.

Een alternatieve -landelijke- omleidingsroute loopt via de Wetering West. Als op uw navigatie b.v. als bestemming Wetering West 9, 2941 LE  Lekkerkerk invoert komt u op de omleidingsroute uit. Verder rijden op uw navigatie vanaf dit adres lukt niet!
U kunt wel de borden van Brommobiel.nl en Landwinkel Speksnijder volgen. U rijdt dan verder over de Wetering West, het smalle kampje en de Tiendweg West. -Let op, dit is een route over een smalle polderweg-

Vanaf Landwinkel Speksnijder rijdt u nog zo’n 850 meter door en vindt u ons bedrijf aan de linker kant.

Vragen, of is de route u te pittig? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0180-661551. Samen zoeken we dan naar een oplossing zodat u wel bij ons bedrijf kunt komen.
Terug
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief