45 km auto AIXAM

Als u op zoek bent naar een 45 km auto dan is het brommobiel merk AIXAM zeker het overwegen waard. Deze brommobiel fabrikant levert 45 km auto’s waarbij veiligheid, comfort en design voorop staat. Lees meer over de 45 km auto’s van AIXAM of ga direct naar het aanbod nieuwe modellen of tweedehands brommobielen.

Aanbod AIXAM 45 km auto’s


Aixam heeft diverse modellen brommobielen, waaronder de Aixam Sensation City, Aixam Sensation Coupé en Aixam Crossline. Aixam heeft met het nieuwste model, de Aixam Sensation, het rijcomfort naar een hoger niveau getild. Met een stillere motor en luxe opties is deze brommobiel een ware revolutie in de markt.

Kiest u voor AIXAM, dan kiest u voor…Veiligheid


Op het gebied van veiligheid is AIXAM onovertroffen. Als een van de eerste fabrikanten van brommobielen bekommerde AIXAM zich over de veiligheid van de bestuurders en passagiers. Sinds 1988 worden alle modellen brommobielen dan ook onderworpen aan zogenaamde crash tests, zowel de voor-, zij- als achterkant wordt getest op het gebied van veiligheid. Met gepaste trots kunnen we u melden dat de 45 km auto’s van AIXAM met vlag en wimpel slagen voor deze test.

Het milieu


Ook de impact op het milieu heeft AIXAM hoog in het vaandel staan. Daarom is AIXAM actief betrokken bij het behoud van het milieu door middel van recycling. Bovendien hebben de brommobiel motoren een lage CO2-uitstoot en tevens een laag verbruik.

Behoud van mobiliteit


Met een brommobiel behoudt u uw mobiliteit. Iedereen vanaf 16 jaar mag in een 45 km auto rijden. Of dat nu voorafgaand aan het behalen van een B-rijbewijs is of voor ouderen die niet meer in een reguliere auto kunnen of mogen rijden. Een brommobiel is dé oplossing voor het behoud van uw vrijheid. U kunt nog steeds op bezoek bij familie, naar het werk, boodschappen doen of andere activiteiten ondernemen.

Proefrit maken?


Maak dan een afspraak in de showroom. U ervaart direct of de brommobiel bij u past voordat u overgaat tot de aankoop van uw nieuwe brommobiel. Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag!
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief