Ligier Myli -diesel-

Het nieuwste model van Ligier, de Ligier Myli, is nu ook verkrijgbaar als stijlvolle diesel. Na het grote succes van de elektrische Myli heeft Ligier een dieseluitvoering van dit revolutionaire model uitgebracht. De zuinige E5 dieselmotor is ook nog eens klaar voor de toekomst, want met deze schone diesel mag u ook rijden in de ingestelde milieuzones.

Ligier Myli Diesel, een revolutie


Door de tankinhoud van 17,5 Liter en een gemiddeld verbruik van 3.1 liter op 100 km heeft de Ligier Myli Diesel een bereik van ruim 500 km. Maar wat deze brommobiel echt dé brommobiel van de toekomst maakt, ervaart u als u in deze brommobiel gaat rijden! Het weggedrag is voor een 45-km auto veel beter dan wat we tot nu toe gewend waren van Ligier of welk merk brommobiel dan ook. In deze nieuwste generatie brommobiel rijdt u als in een auto.

Modern design


En wat denkt u van het design? Zowel van binnen als van buiten oogt de Ligier Myli modern. Opvallende kleuren, strakke lijnen, karakteristieke ledverlichting en een sportieve uitstraling. Binnenin overheerst elegantie dankzij een strak, modern dashboard, carbonlook afwerkingen en carrosseriekleurige inzetstukken. Ook qua uitrusting valt op deze 45 km  auto niets aan te merken: centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, achterruitverwarming, stuurbekrachting. De Ligier Myli is van alle gemakken voorzien.

Leverbaar in 4 uitvoeringen


De Ligier Myli Diesel is verkrijgbaar in 4 zeer complete uitvoeringen: I.DEAL, G.OOD, E.PIC en R.EBEL. De Myli rijdt maximaal 45 km/h en mag worden bestuurd bij het bezit van een bromfietsrijbewijs (AM-rijbewijs).

Ontdek hieronder alle uitvoeringen van de nieuwe Ligier Myli Diesel of maak een afspraak voor een proefrit, want alleen dan kunt u de ware revolutie achter deze brommobiel ervaren.

Ligier Myli GOOD

Myli GOOD€ 12.180,-

Toegankelijk
De basisuitvoering van de Ligier Myli is alles behalve standaard. Met vele extra's zoals elektrisch bedienbare ramen, achterruitverwarming...

Bekijk meer

Ligier Myli I.DEAL

Myli I.DEAL€ 13.490,-

Efficiënt
Ideaal voor wie comfortabel wil rijden. Een brommobiel met o.a. achterruitverwarming en lichtmetalen velgen. Zeer ruim, wendbaar en...

Bekijk meer

Ligier Myli E.PIC

Myli E.PIC€ 14.990,-

Dynamisch
Stijlvol voor de dag komen? Deze uitvoering van de Ligier Myli heeft alles wat je wenst! Met 10 inch...

Bekijk meer

Ligier Myli R.EBEL

Myli R.EBEL€ 15.490,-

Mythisch & luxe
De meest luxe uitvoering van de Ligier Myli, een volledig elektrische brommobiel voorzien van alle gemakken en...

Bekijk meer
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief