Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Aixam garage

Bent u op zoek naar een Aixam garage voor de aankoop van een nieuwe brommobiel of onderhoud of reparatie aan uw huidige brommobiel? Dan bent u bij Brommobiel.nl aan het juiste adres. Onze showroom en garage is gevestigd in Lekkerkerk, dichtbij Rotterdam en Dordrecht. Maak een afspraak in de showroom om alle brommobiel modellen te bezichtigen of neem contact op voor reparatie van uw brommobiel.

Aixam modellen


Het brommobiel merk Aixam biedt diverse modellen 45 km auto’s. De bekendste modellen zijn onder andere de Aixam City, City S, Crossline, GTO en Crossover. Elk jaar produceert Aixam zo’n 12.000 voertuigen in hun moderne fabriek in Frankrijk. Een brommobiel van deze Franse producent kenmerkt zich door de onovertroffen kwaliteit op het gebied van veiligheid. Aixam is de enige fabrikant van brommobielen die voor alle crashtests is geslaagd. Dankzij de extreem hoge eisen die Aixam aan zijn eigen brommobielen stelt, kunnen gebruikers volkomen zorgeloos de weg op.

Brommobiel.nl kan ieder model brommobiel aan u leveren. Bent u op zoek naar een specifiek merk of model, bijvoorbeeld Aixam? Laat ons weten wat u zoekt dan helpen wij u bij het vinden van een geschikte brommobiel voor u, nieuw of occasion.

Onderhoud en reparatie


Ook voor onderhoud en reparatie van uw brommobiel kunt u bij Brommobiel.nl terecht. We beschikken over een eigen werkplaats waar we uw brommobiel vakkundig kunnen repareren. Als extra service bieden wij u onze haal- en brengservice. We halen de kapotte brommobiel bij u thuis op en repareren deze in onze werkplaats. Vervolgens wordt uw brommobiel weer bij u voor de deur afgeleverd. Bent u op zoek naar een vakkundige Aixam garage? Wij helpen u graag.

Nieuw, occasion of lease


Bij Brommobiel.nl heeft u uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splinternieuwe brommobiel of een zo goed als nieuwe occasion. Daarnaast is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen. Zo rijdt u voor slechts een paar euro per dag in een nieuwe brommobiel. Maak een afspraak in de showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een proefrit in te plannen.

Niet op zoek naar een nieuwe brommobiel maar wel naar een Aixam garage voor onderhoud aan uw huidige brommobiel? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak inplannen bij onze garage. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 180 66 15 51 of stuur een e-mail naar info@brommobiel.nl.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief