Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Brommobiel buiten de bebouwde kom

Brommobiel buiten de bebouwde kom, hoe zit dat? Brommobielen lijken dan misschien wel op auto’s, toch gelden er speciale regels voor deze voertuigen. Bent u in het bezit van een brommobiel of wilt u er een aanschaffen dan is het handig om de regels op een rijtje te hebben.

Buiten de bebouwde kom geldt de regel dat je niet harder mag rijden dan 45 kilometer per uur, tenzij er een lagere maximumsnelheid is aangegeven op een van de verkeersborden. Binnen de bebouwde kom geldt dezelfde regel voor brommobielen als buiten de bebouwde kom. Daarnaast mag een brommobiel niet rijden op autowegen en autosnelwegen.

Aanbod brommobielen
Wij hebben een divers aanbod brommobielen waardoor u eenvoudig van A naar B rijdt. Brommobielen die wij aan u verkopen leveren we gratis bij u thuis. Wanneer u geen brommobiel wil kopen maar er voor een periode wel een tot uw beschikking wilt hebben is er ook de mogelijkheid om er een te leasen.

Microcar Due Dynamic- NIEUW model
Deze brommobiel is te besturen door iedereen met een AM-rijbewijs vanaf 16 jaar. Deze verrassende brommobiel zorgt ervoor dat jij niet meer met de fiets, scooter of te vet jezelf moet verplaatsten. Het model van de Microcar Due Dynamic doet denken aan het oude beeld van een brommobiel. Heb jij interesse in dit nieuwe model? Neem dan contact op.

Aixam Coupé Premium – Occasion
Deze goed uitziende en vlotte brommobiel heeft een verfijnde uitstraling en komt met een ruime kofferruimte. Een brommobiel waar u in gezien wilt worden!

Contact
Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze brommobielen of als u alles wilt weten over de regels die gelden voor uw brommobiel buiten de bebouwde kom, neem dan contact op met Brommobiel.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen als u een offerte wenst. Aarzel in alle gevallen niet om ons te benaderen, wij helpen u graag.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief