Een brommobiel leasen? Nog geen 7 euro per dag!

Brommobiel leasen

Op dit moment kunnen we jammer genoeg even geen niewe brommobielen leveren binnen het MijnBrom lease / huur programma.

Een brommobiel leasen is veel slimmer dan kopen. Voor nog geen ---- euro per maand rijd je in een splinternieuwe 45 kilometer auto.

Veel jongeren rijden niet langer dan twee jaar in een brommobiel. Kort na hun zestiende verjaardag wordt een 45 km auto aangeschaft om deze na twee jaar in te ruilen voor een grotere auto.  Voor ouderen is de eenmalige aanschaf van een brommobiel een flinke uitgave. Door een brommobiel te leasen houd je de kosten in de hand en weet je iedere keer wat er uit gaat.

We bieden verschillende modellen aan vanaf ---- euro per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud. Je mag de auto dan twee jaar rijden. Daarna ruil je de auto in voor een nieuwer exemplaar. Betaal je liever per jaar? Dan krijg je 3% korting op het maandtarief. Zo kun je onder andere rijden in een gloednieuwe Microcar of Ligier.

De meest goedkope brommobiel is de Microcar Du├ę. Deze 45 kilometer auto ziet eruit als een Fiat 500, dus je steelt hiermee absoluut de show. Deze microcar is compleet uitgerust en rijdt zeer comfortabel. Kom langs bij Brommobiel.nl voor een proefrit in dit brommobiel met een Italiaanse uitstraling.

Ga je voor stoer? Dan is de Microcar M.Go X een aanrader. De bull-bar geeft deze auto een robuuste uitstraling. Deze Micro-SUV rijdt overal: in de stad, op het platteland, maar ook over drassige boswegen en hobbelige paden. Ga geen jungle uit de weg. .

Waarom een brommobiel leasen bij Brommobiel.nl?
We leveren de 45-km auto gratis bij je af. Is er iets mis, of is er onderhoud nodig? Dan komen we je brommobiel ophalen en brengen we de 45-km auto weer terug. Perfecte haal & brengservice! We hebben een eigen werkplaats, alle modellen zijn leverbaar en inruil van je huidige auto is mogelijk.

Kan ik de auto aan het eind van de leaseperiode alsnog kopen?
Ja. We kunnen jou een aantrekkelijk voorstel doen. Uiteraard is het afhankelijk van de kilometerstand en de staat van de auto.

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een brommobiel?
Neem contact op met Brommobiel.nl. Vul het contactformulier, bel ons of kom langs in onze showroom in Lekkerkerk.
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief