Brommobiel in Lekkerkerk?

Brommobiel.nl is dé specialist in LekkerkerkBrommobiel.nl is een initiatief van Brommobielcentrum Both. Sinds 1968 is Garage L. Both bekend in de regio, maar in 2001 begon de verkoop van brommobielen.

Waarom een brommobiel?Met een brommobiel blijft u wendbaar. Zonder autorijbewijs kunt u gaan en staan waar u wilt. Een geweldig alternatief voor de auto wanneer het rijbewijs niet verlengd wordt. Ook voor jongeren is de brommobiel een uitkomst om de periode tussen 16 en 18 jaar te overbruggen.

Met een brommobiel legt u comfortabel een langere afstand af. Zo kunt u niet alleen een boodschap doen in Lekkerkerk, maar kunt u ook gemakkelijk een bezoekje aan Rotterdam brengen.

ShowroomU kunt bij ons terecht voor een gloednieuwe brommobiel of een gebruikte 45 km auto. In onze showroom zie je de nieuwste JDM, Microcar, Chatenet, Aixam en Ligier brommobielen. Op de website zijn alle occassions te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een brommobiel te leasen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor een splinternieuw brommobiel.

Kom het aanbod brommobielen in Lekkerkerk bekijken. U vindt ons op Tiendweg West 14. We zullen u meteen alles uitleggen. Toch alvast een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief