Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Brommobiel met stuurbekrachtiging

Een brommobiel met stuurbekrachtiging is vrij uniek, tot nu toe was het vrijwel niet mogelijk om een 45 km auto met stuurbekrachtiging te krijgen, maar vanaf nu is het mogelijk! Alle Ligier brommobielen met een DCi motor kunnen vanuit de fabriek met stuurbekrachtiging geleverd worden. Stuurbekrachtiging is ook een optie bij de MGo modellen van Microcar.

Stuurbekrachtiging is het ideale hulpmiddel om met minimale krachtsinspanning het voertuig te kunnen besturen. Parkeren wordt een makkie en u heeft een soepelere wegligging dan voorheen. Bovendien neemt het aantal omwentelingen van het stuurwiel af. Draaien aan het stuur kost u tot wel 5x minder moeite. Kortom: stuurbekrachtiging maakt sturen makkelijker. Deze innovatieve technologie verbetert zowel uw veiligheid als uw rijcomfort. Dé oplossing voor iedereen die het besturen van een brommobiel net iets te zwaar vindt.

Stuurbekrachtiging mogelijk dankzij de DCi-motor


De stuurbekrachtiging wordt elektronisch geregeld. De unieke DCi-motor van onder andere Ligier, is de enige motor die beschikt over een motormanagementsysteem die de bekrachtiging kan aansturen en bijregelen. Naast alle bekende voordelen van stuurbekrachtiging is de bekrachtiging door deze motor extra bijzonder doordat de elektronische wordt aangestuurd. Elektronische bekrachtiging is zuiniger omdat deze enkel actief is wanneer dat nodig is.Standaard fabrieksopties


In tegenstelling tot sommige brommobiel aanbieders waar u handmatig stuurbekrachtiging in kunt laten bouwen, is het voor Ligier een standaard fabrieksoptie. Dit is vele malen voordeliger dan het handmatig inbouwen! Ligier is op dit moment het enige brommobiel merk waarop u stuurbekrachtiging als fabrieksoptie kunt kiezen. Vooralsnog kan dit bij elke andere brommobiel motor (nog) niet. Profiteer van dit enorme voordeel en kies voor een Ligier met een DCi motor. Voor een kleine meerprijs geniet u van deze unieke fabrieksoptie.

Proefrit inplannen?


We hebben een demonstratiemodel ingekocht zodat u zelf kunt ervaren hoe makkelijk en fijn het is om te rijden in een brommobiel met stuurbekrachtiging. Neem contact met ons op en plan meteen een proefrit in.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief