Brommobiel in Rotterdam?

Op zoek naar een brommobiel rondom Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De showroom van Brommobiel.nl is gevestigd in Lekkerkerk, op tien autominuten van hartje Rotterdam.

Met een brommobiel bent u wendbaar, en dat is ideaal in een drukke stad zoals Rotterdam. De maximumsnelheid in het  centrum is 50 km/h en met uw brommobiel rijdt u maximaal 45 km/h. U kunt dus overal komen, en daar is geen autorijbewijs voor nodig!

Rotterdammers profiteren


Er zijn allerlei voordelen waar u als Rotterdammer van profiteert. Zo bezorgen wij een brommobiel kosteloos bij u thuis. Op die manier kunt u direct naar de Markthal, de Kuip of Zuidplein rijden en gaan en staan waar u wilt. Dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte modellen.

Leasen kan ook!


We merken dat er een trend is dat 16-jarigen vaak een brommobiel kopen om twee jaar te overbruggen naar een B-rijbewijs. Speciaal voor jongeren - maar ook voor ouderen - bieden we de mogelijkheid om een brommobiel te leasen voor slechts een paar euro per dag. Een vast bedrag per maand, geen onderhoud en altijd een nieuw model. Meer informatie over brommobiel lease vindt u hier.

Naar de showroom vanuit Rotterdam


Het aanbod brommobielen bekijken? We nodigen u uit om de showroom te bezoeken. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De showroom van Brommobiel.nl is gevestigd aan Tiendweg West 14 in Lekkerkerk. Komt u per brommobiel?  Rijd dan vanuit Rotterdam langs de N210 bij Krimpen aan den IJssel en bereik de showroom via enkele polderwegen. Komt u met de auto? Dan rijdt u over de N210 en gaat u vervolgens via de N477 naar de Tiendweg West.

Ik heb een vraag over een brommobiel


Kom langs of maak gebruik van het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht!
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief