Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Brommobiel verkopen? Check eerst de inruilwaarde

Heeft u een brommobiel, een minicar of een 45-km auto en wilt u deze graag verkopen? Bijvoorbeeld omdat u na een aantal jaar toe bent aan vervanging van uw huidige brommobiel, of omdat hij kapot is? Dan kunt u ervoor kiezen om uw brommobiel te verkopen. Echter adviseren wij u om uw brommobiel in te ruilen in plaats van te verkopen. Het inruilen van uw 45 km auto levert u namelijk direct een aantal voordelen op.

Bij brommobiel.nl is het mogelijk om brommobielen van alle merken in te ruilen. Zo kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw Ligier, Microcar en Aixam maar ook andere merken kunnen bij ons ingeruild worden. Kom dus vrijblijvend langs of neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen van inruilen


Wanneer u uw brommobiel inruilt krijgt u direct korting op een nieuwe 45 km auto. Het inruilen van uw brommobiel kan u dus direct een financieel voordeel opleveren bij de aankoop van een nieuwe 45 km auto. Laat daarom altijd de inruilwaarde van uw brommobiel checken. Dit kunt u doen door langs te komen in onze showroom, wij zullen de inruilwaarde vrijblijvend voor u bepalen.

Woont u niet in de buurt, maar wilt u toch een indicatie van de inruilwaarde van uw brommobiel? Dat kan door ons een e-mail te sturen met de volgende gegevens:

- Het merk en type van uw brommobiel;
- Het bouwjaar;
- Het serienummer;
- De kilometerstand;
- Bijzonderheden (denk hierbij aan accessoires of eventuele schade);
- Een aantal foto’s, zowel van de buitenzijde als het interieur.

Toch liever verkopen?


Is uw brommobiel minder dan 10 jaar oud en wilt u hem toch liever verkopen in plaats van inruilen? Bij Brommobiel.nl kopen we ook gebruikte brommobielen in. Bij Brommobiel bent u verzekerd van een snelle en transparante afhandeling van de verkoop van uw brommobiel. Laat uw 45 km auto vrijblijvend taxeren om de waarde te bepalen.

Neem contact met ons op
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief