Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Ligier Microcar

Ligier, Microcar welk merk brommobiel u ook zoekt, u vindt hem bij Brommobiel.nl. Bij ons kunt u terecht voor zowel volledige nieuwe als een ruim aanbod tweedehands brommobielen. Kom gerust eens langs in onze showroom voor advies bij uw aankoop of een proefrit met een van onze 45-km auto’s.  

Ligier Microcar


Microcar wordt vaak gebruikt als synoniem voor een 45 km auto, brommobiel of bromauto. De term Ligier Microcar is dan ook een veel gebruikte aanduiding voor een brommobiel. In feite is deze term niet helemaal juist omdat zowel Ligier als Microcar een merk brommobiel is. Maar bij Brommobiel.nl begrijpen we natuurlijk precies waar u naar op zoek bent!

De keuze is aan u


Of u uiteindelijk naar huis gaat met een Ligier of Microcar bepaalt u natuurlijk zelf. Bij ons in de showroom kunt u van beide merken zowel nieuwe als tweedehands brommobielen bekijken. Beide merken zijn zeer betrouwbaar en staan bekend om hun stijl, elegantie en comfort. Waar Ligier vooral hoog inzet op luxe en een sportieve look gooit Microcar zeer hoge ogen als het gaat om veiligheid en ergonomie. Een Ligier of Microcar is bij ons altijd verkrijgbaar in meerdere modellen en uitvoeringen. Zo bepaalt u zelf hoe luxe en compleet u uw brommobiel wilt hebben. Kom eens langs om alle mogelijkheden en uitvoeringen met elkaar te vergelijken en ontdek welke stijl het beste bij u past. Wilt u zich alvast oriënteren? Klik op de buttons hieronder om de nieuwste modellen van Ligier en Microcar te bekijken.


Nieuw of tweedehands


Gaat u voor compleet nieuw of toch liever een occasion? Ook daarin is de keuze volledig aan u. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u veilig de weg op kunt. In onze eigen werkplaats maken wij uw nieuwe aanwinst rijklaar of voeren wij de nodige reparaties en onderhoudsbeurten uit aan de tweedehands brommobielen uit ons aanbod. Een tweedehands brommobiel die onze garage verlaat is dus zo goed als nieuw en geschikt voor nog vele jaren rijplezier. Wilt u uw brommobiel regelmatig even laten checken of heeft u schade aan uw brommobiel? Ook daarvoor staan de vakmannen in onze garage voor u klaar.

Altijd de beste keuze


Ligier Microcar, 45 km auto, brommobiel, bromauto, 45 km wagen, Ligier, Microcar of hoe u 45 km voertuig ook wilt noemen. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om aankoop, verkoop, reparaties en onderhoud aan uw brommobiel. Met ruim 20 jaar ervaring en de beste service staan wij voor u klaar. Ervaar het het zelf! Kom langs of neem contact met ons op voor al uw vragen of meer informatie.


Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief