Ligier garage

Zoekt u een nieuwe brommobiel? Bijvoorbeeld de sportieve Ligier JS50 of de Ligier JS50L? Of is uw huidige Ligier aan onderhoud toe? Wij helpen u graag. Brommobiel.nl is een erkende Ligier garage en u kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan huidige brommobiel. Ook voor het inruilen van uw brommobiel of aankopen van een nieuwe Ligier kunt u bij ons terecht.

Elegant en sportief


Een Ligier staat voor elegantie en sportiviteit. De luxe brommobielen hebben een verfijnde uitstraling. Het merk Ligier heeft zijn roots in de Formule-1 autosport, het is dan ook niet gek dat de brommobiel modellen van Ligier een sportieve look en feel hebben. Wilt u ervaren hoe het is om in een Ligier 45-km auto te rijden? U kunt bij ons een gratis proefrit maken in een brommobiel naar keuze.

Bij Brommobiel kunnen we alle merken en modellen brommobielen aan u leveren. Zo ook de Ligier JS50, de Ligier JS50L Sport en de Ligier JS50L Elegance. Heeft u een ander model brommobiel op het oog? Laat ons weten wat u zoekt, wij vinden de geschikte brommobiel voor u.

Aanbod

Revolutionaire motor


Als enige in zijn soort beschikt de Ligier over de New Generation DCI motor. Deze motor is speciaal ontwikkeld voor de brommobiel en biedt maximaal comfort aan zijn gebruiker. Dankzij het grote, constante vermogen biedt de New Generation DCI een constante rijervaring onder alle omstandigheden. Dit merkt u vooral tijdens het bergop of bergaf rijden in combinatie met een ingeschakelde airconditioning. In Nederland is dit bijvoorbeeld vergelijkbaar met het in- en uitrijden van een parkeergarage.

Ligier dealer en garage


Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel en wilt u graag een proefrit maken? Neem contact met ons op om meteen een proefrit in te plannen. Ook voor onderhoud aan of reparatie van uw Ligier brommobiel kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. We halen uw brommobiel bij u thuis op en leveren deze ook weer voor de deur af. Brommobiel.nl is uw Ligier dealer en garage bij u in de regio. Onze showroom en werkplaats is gevestigd in Lekkerkerk, in de buurt van Rotterdam en Dordrecht.

Contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar info@brommobiel.nl of bel ons op +31 180 66 15 51.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief