Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Microcar brommobielen

Vaak wordt gedacht dat Microcar een ander woord is voor brommobiel of 45 km auto. Dit is maar gedeeltelijk waar. Micocar is namelijk een van de grootste namen in brommobielland. Het is een merk brommobiel dat wordt geproduceerd door dezelfde Franse autofabrikant als dat andere bekende merk brommobiel, Ligier. Waar Ligier bekend staat sportiviteit en elegantie gooit Microcar hoge ogen als het gaat om comfort en ergonomie.  Overweegt u de aanschaf van een 45 km auto? Dan zit u bij ons goed, wij verkopen diverse modellen brommobielen van Microcar én Ligier, zowel nieuw als tweedehands.

Veilig op weg


Kiest u voor Microcar dan weet u zeker dat u comfortabel, maar ook veilig de weg op gaat. Elke brommobiel van Microcar is uitgerust met een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, startblokkering, wegrijdbeveiliging en mistlampen. Ook achteruitrijsensoren behoren tot de mogelijkheden evenals stuurbekrachtiging.

Microcar modellen


Met ruim 30 jaar ervaring in het produceren van brommobielen heeft Microcar al heel wat modellen op zijn naam staan. In ons aanbod vindt u natuurlijk de nieuwste modellen zoals de Microcar Due en de Microcar M.Go.

Elk model heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken zo is bij de Microcar Due de degelijkheid van een Microcar brommobiel verpakt in een heel stijlvol jasje. De Microcar Due Plus Pack Design is de meest luxe uitvoering van dit model en is uitgerust met metallic lak, 15" two-tone lichtmetalen velgen, radio en striping. Verkrijgbaar in het prachtige pearl white en opvallend rood.

In de Microcar M.Go heeft u de beschikking over een ruime laadruimte met een lage tildrempel en grote kofferklep. De instap van dit model is prettig en u beschikt in deze Microcar over voldoende beenruimte. Deze 45-km auto is standaard al heel compleet en luxe uitgerust. Als optie kunt u echter voor nog meer luxe kiezen zoals stuurbekrachtiging, achteruitrijdcamera en airconditioning. De Microcar M.Go is verkrijgbaar in 2 luxe uitvoeringen: de M.Go Must en de M.Go X, een sportief SUV model. Beiden zijn verkrijgbaar met een extra stille Dci motor en in extra complete uitvoering met extra's als airconditioning en stuurbekrachtiging.

Brommobiel.nl heeft veel Microcar modellen op voorraad, zowel nieuw als occasions, maar u kunt ook uw eigen Microcar bij ons samenstellen.

Meer weten?


Uw Microcar geeft u alle vrijheid! U kunt met uw Microcar gaan en staan waar u wilt. Elke dag, elk uur. Alleen of samen. Comfortabel en modieus. Voor serieuze zaken of prettige uitjes. U bepaalt het zelf! Brommobiel.nl zorgt ervoor dat u weer mobiel bent. Meer weten over de mogelijkheden van Microcar bij Brommobiel.nl?

Neem contact op


Microcar Due

Microcar Due
De Microcar Dué is in het echt net zo verrassend als op het plaatje.
Lees meer

Microcar M.Go

Microcar M.Go
Met de Microcar M.Go kiest u voor een brommobiel die stijlvol en vooral praktisch is.
Lees meer
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief