Microcar brommobielen

Microcar wordt vaak als synoniem gebruikt voor een brommobiel of 45 km auto. Maar Microcar is juist een van de bekendste merken brommobiel. De Microcar is afkomstig van dezelfde Franse autofabrikant als Ligier. Beide merken spelen in op de laatste trends en ontwikkelingen. Wij bieden diverse Microcar brommobielen aan, zowel nieuw als tweedehands.

De brommobielen van Microcar zijn te herkennen aan hun stijl, comfort en hoge ergonomie. De veiligheid van de bestuurders staat hoog in het vaandel bij dit merk. Daarom beschikt elke brommobiel over een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, startblokkering en wegrijdbeveiliging en mistlampen. Ook achteruitrijsensoren behoren tot de mogelijkheden en binnenkort ook stuurbekrachtiging.

Microcar modellen


Microcar is één van de bekendste merken van brommobielen. Dit Franse merk heeft al 30 jaar ervaring in het maken van 45 km auto’s. Brommobiel.nl heeft veel Microcar modellen op voorraad, zowel nieuw als occasions, maar u kunt ook uw eigen Microcar bij ons samenstellen.Microcar Due


De Microcar Due is een prachtige brommobiel die veilig en overzichtelijk is. Deze praktische brommobiel is er in twee verschillende uitvoeringen: de Microcar Due Dynamic en de Microcar Due Premium. Beiden zijn verkrijgbaar in vijf kleuren.

Microcar M.Go


Om lekker door de stad te rijden en u vrij te bewegen is de Microcar M.Go een perfecte oplossing. Deze Microcar is van zichzelf al luxe uitgerust, maar u kunt deze nog uitbreiden met extra opties zoals achteruitrijcamera of airco. Ook de M.Go is er in meerdere uitvoerigen: de Microcar M.Go Initial, de Microcar M.Go Dynamic, de Microcar M.Go Premium en de Microcar M.Go Highland X.

Weet u dat u ook een Microcar kunt leasen?


Door een brommobiel te leasen kunt u voor nog geen €200,- euro per maand rijden in een splinternieuwe Microcar. Dit bedrag is inclusief rijklaar maken en onderhoud. Ook wanneer u besluit om een brommobiel te leasen komen we deze gratis bij u thuis afleveren. Na twee jaar kunt u uw leaseauto inruilen voor een nieuwer exemplaar.  
 
Meer informatie over leasen

Een Microcar is... milieubewust
Alle modellen van Microcar scoren zeer goed op CO2-testen. Alle brommobielen van Microcar zijn standaard uitgerust met een motor die valt in categorie A. Dat betekent dat ze meer dan 15% zuiniger zijn dan een gemiddelde auto.

Een Microcar is... recyclebaar
Naast dat Microcars zuinig zijn in het rijden, zijn ze voor 95.9% recyclebaar. Dus slechts 4,1% hoeft te worden weggegooid wanneer de brommobiel opgereden is.

Meer weten?


Uw Microcar geeft u alle vrijheid! U kunt met uw Microcar gaan en staan waar u wilt. Elke dag, elk uur. Alleen of samen. Comfortabel en modieus. Voor serieuze zaken of prettige uitjes. U bepaalt het zelf! Brommobiel.nl zorgt ervoor dat u weer mobiel bent. Meer weten over de mogelijkheden van Microcar bij Brommobiel.nl?

Neem contact op


Microcar Due

De Microcar Dué is in het echt net zo verrassend als op het plaatje.
Lees meer

Microcar M.Go

Met de Microcar M.Go kiest u voor een brommobiel die stijlvol en vooral praktisch is.
Lees meer
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief