Alles over Microcar brommobielen

Microcar wordt vaak als synoniem gebruikt voor een brommobiel of 45 km auto. Echter is Microcar juist een van de bekendste brommobiel merken. Microcar en Ligier zijn afkomstig van dezelfde Franse autofabrikant en spelen in de laatste trends en ontwikkelingen. Wij bieden diverse Microcar brommobielen aan, zowel nieuw als tweedehands.

Microcar werd opgericht in 1984 als onderdeel van de Bénéteau groep, een zeilbotenmaker. in 2000 opende de brommobielbouwer een nieuwe fabriek. Acht jaar later werd deze fabriek overgenomen door het Franse Ligier Automobiles. Deze fusie zorgde in één klap dat de twee merken samen Europa’s tweede grootste brommobielfabrikant werden. Microcar en Ligier blijven wel als aparte merken bestaan.

De brommobielen van Microcar zijn te herkennen aan hun stijl, comfort en hoge ergonomie. De veiligheid van de bestuurders staat hoog in het vaandel bij dit automerk. Daarom beschikt elke brommobiel over een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, startblokkering en wegrijdbeveiliging en mistlampen. Ook achteruitrijsensoren behoren tot de mogelijkheden en binnenkort ook stuurbekrachtiging.

Microcar modellen


Te koop bij Brommobiel.nl: Microcar! Microcar is één van de bekendste merken van brommobielen. Dit Franse merk heeft al 30 jaar ervaring in het maken van 45 km auto’s. Brommobiel.nl heeft veel Microcar modellen op voorraad, zowel nieuw als occasions, maar u kunt ook uw eigen Microcar bij ons samenstellen geheel naar uw wens.Microcar Due


De Microcar Due is een prachtige brommobiel die veilig en overzichtelijk is. Deze praktische brommobiel is er in twee verschillende uitvoeringen: de Microcar Due Dynamic en de Microcar Due Premium. Beide Microcars zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Meer weten over de Microcar Due?

Microcar M.Go


Om lekker door de stad te rijden en u vrij te bewegen is de Microcar M.Go een perfecte oplossing. Deze Microcar is van zichzelf al luxe uitgerust, maar u kunt deze nog uitbreiden met extra opties zoals achteruitrijcamera of airco. Ook de M.Go is er in meerdere uitvoerigen: de Microcar M.Go Initial, de Microcar M.Go Dynamic, de Microcar M.Go Premium en de Microcar M.Go Highland X.

Meer weten over de Microcar M.Go?

Bekijk ons aanbod

Wist u dat u ook een Microcar kunt leasen?


Door een brommobiel te leasen kunt u voor nog geen €200,- euro per maand rijden in een splinternieuwe Microcar. Dit bedrag is inclusief rijklaar maken en onderhoud. Ook wanneer u besluit om een brommobiel te leasen komen we deze gratis bij u thuis afleveren. Na twee jaar kunt u uw leaseauto inruilen voor een nieuwer exemplaar.  
 
Meer informatie over leasen

Een Microcar is... milieubewust
Alle modellen van Microcar scoren zeer goed op CO2-testen. Alle brommobielen van Microcar zijn standaard uitgerust met een motor die valt in categorie A. Dat betekent dat ze meer dan 15% zuiniger zijn dan een gemiddelde auto.

Een Microcar is... recyclebaar
Naast dat Microcars zuinig zijn in het rijden, zijn ze voor 95.9% recyclebaar. Dus slechts 4,1% hoeft te worden weggegooid wanneer de brommobiel opgereden is.

Een brommobiel: rijden zonder autorijbewijs


Om te mogen rijden in een brommobiel moet u minimaal 16 jaar oud zijn. Ook heeft u niet per sé een regulier autorijbewijs nodig. Om een brommobiel te mogen besturen moet u minimaal beschikken over een AM4-rijbewijs. U kunt dit rijbewijs halen door een theorie- en praktijkexamen af te leggen. Bent u echter in bezit van een (A) en/of (B) rijbewijs? Dan krijgt u automatisch het bromfietsrijbewijs (AM) bijgeschreven en mag u een brommobiel besturen. Hier leest u alles wat u moet weten over het brommobiel rijbewijs.

Meer weten?


Uw Microcar geeft u alle vrijheid! U kunt met uw Microcar gaan en staan waar u wilt. Elke dag, elk uur. Alleen of samen. Comfortabel en modieus. Voor serieuze zaken of prettige uitjes. U bepaalt het zelf! Brommobiel.nl zorgt ervoor dat u weer mobiel bent. Meer weten over de mogelijkheden van Microcar bij Brommobiel.nl?

Neem contact op

Klantwaardering
9.4
heel goed...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief