Microcar MGo Highland X DCi leasen of huren?

Microcar MGo Highland X DCi leasen

De Microcar MGo Highland X DCI is één van de mooiste brommobielen. Deze 45 km auto heeft een stoere uitstraling.

De bullbar aan de voorkant geeft deze auto een robuust karakter. Deze Micro-SUV rijdt overal: in de stad, op het platteland, maar ook over drassige boswegen en hobbelige paden. Ga geen jungle uit de weg. De Microcar MGoX DCi Sun kunnen we leveren vanaf 459 euro per maand.

Voor dit bedrag krijg je een gloednieuwe en complete Microcar. De auto leveren we gratis bij je af. Onderhoud is voor onze rekening. Is je auto kapot, dan halen we de auto op en leveren we deze thuis bij je af. We hebben een eigen werkplaats. Inruil van jouw huidige auto of 45 km auto is bij ons mogelijk. Wil je aan het eind van de leaseperiode de auto graag aanschaffen? Dan zorgen wij voor een scherpe aanbieding!

Liever een goedkopere brommobiel of 45 km auto huren of leasen? Bekijk onze pagina 'Brommobiel leasen'. Met ons voordelige leaseplan rijdt u de allernieuwste brommobielen voor een vast bedrag per maand en heeft u geen kosten voor onderhoud.

Ben je geïnteresseerd in de MGO Highland X DCI? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken of om een vraag aan ons te stellen.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief