Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

MijnBrom

Lease je brommobiel

GEWOONWEG BETALEN PER MAAND VIA  LEASE JE BROMMOBIEL!Een brommobiel rijd je vaak niet langer dan 2 jaar. Ben je 16  jaar dan stap je na 2 jaar over naar een echte auto. Stop je met autorijden, dan weet je soms niet hoelang je in de brommobiel kan blijven rijden. Ga daarom wel voor de zekerheid voor een nieuwe brommobiel, maar betaal alleen voor het gebruik. Brommobiel.nl maakt dat mogelijk. Voor een vast bedrag per maand mag er 2 jaar lang gebruik worden gemaakt van een nieuwe brommobiel. Onderhoud en verzekeruing zijn in het tarief inbegrepen. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar.

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website.De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Is de instap van de brommobiel goed? Is het overzicht goed? Of vind je een complete uitrusting met een Multimedia systeem inclusief Blue-Tooth belangrijk? Als brom!-Expert kunnen we je alles vertellen en belangrijker nog, je kunt het zelf ervaren. Een bezoek aan onze showroom garandeert de beste keuze.
Meer weten? Vraag meer informatie op via onderstaand formulier, kijk rustig verder op onze site bij onze nieuwe modellen, of kom langs in onze showroom.


Contactformulier Brommodeal
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief