MijnBrom

MijnBrom

GEWOONWEG BETALEN PER MAAND VIA MIJNBROM!Een brommobiel rijd je vaak niet langer dan 2 jaar. Ben je 16  jaar dan stap je na 2 jaar over naar een echte auto. Stop je met autorijden, dan weet je soms niet hoelang je in de brommobiel kan blijven rijden. Ga daarom wel voor de zekerheid voor een nieuwe brommobiel, maar betaal alleen voor het gebruik. Brom! maakt dat mogelijk. Voor een vast bedrag per maand mag er 2 jaar lang gebruik worden gemaakt van een nieuwe brommobiel. Het voertuig blijft eigendom van brom! en ook het onderhoud zit in het tarief. De verzekering wordt afgesloten via de brom! verzekering en is verplicht altijd WA + casco. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar. Betalen per jaar is ook mogelijk, je krijgt dan 3% korting op het maandtarief.

Een brommobiel kies je niet zomaar op de website.De mooiste is niet altijd de beste voor jouw situatie. Is de instap van de brommobiel goed? Is het overzicht goed? Of vind je een complete uitrusting met een Multimedia systeem inclusief Blue-Tooth belangrijk? Als brom!-Experts kunnen we je alles vertellen en belangrijker nog, je kunt het zelf ervaren. Een bezoek aan onze showroom garandeert de beste keuze.
Meer weten? Kijk op de landelijke Brom! site, of vraag meer informatie op via onderstaand formulier.Contactformulier Brommodeal
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief