Jan Lammers & Bernhard van Oranje in Ligier op Le Mans

Jan Lammers & Bernhard van Oranje in Ligier op Le Mans01-06-2016
Voormalig Le Mans-winnaar Jan Lammers en Prins Bernhard van Oranje komen op 18 juni samen aan de start in het voorprogramma van de 24 Uur van Le Mans. Zij besturen een LMP3 Le Mans prototype van Ligier. Dit is een Ligier JS P3-racewagen van 420 pk!

Voorafgaand aan de fameuze 24 Uur van Le Mans, de belangrijkste autorace ter wereld, wordt als serieuze opwarmer de Roadtrip naar Le Mans race verreden, een sprintrace van een uur. Met aan de start niemand minder dan Prins Bernhard en Jan Lammers in een Ligier JS P3. Om zich verder vertrouwd te maken met de toonaangevende Franse producent van Ligier-voertuigen bracht Jan Lammers een bezoek aan de Nederlandse Ligier-importeur, G.M.S. & Import B.V. uit Veenendaal. Hij toonde zich aangenaam verrast door de compacte, fraai gestileerde brommobielen van Ligier en liet zich uitgebreid voorlichten. Hij kon het zelfs niet nalaten om een korte roadtrip door Veenendaal te maken.

Het imago van brommobielen is in een rap tempo in toenemende mate aan het veranderen en verjongen. De brommobiel is nog steeds het ideale voertuig voor een vertrouwde, traditionele doelgroep, maar meer en meer jeugdige bestuurders kiezen ook voor een brommobiel. Primair ingegeven door het feit dat al op een jeugdiger leeftijd, vanaf 16 jaar, in een vierwieler deelgenomen kan worden aan het straatverkeer, maar tevens omdat brommobielen tegenwoordig een moderne, elegante en sportieve styling hebben. Daarbij nemen de Ligier-modellen een toonaangevende positie in.
Terug
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief