Tweedehands brommobiel

Tweedehands brommobiel

Op zoek naar een brommobiel ? Heeft u er wel eens aan gedacht om een tweedehands brommobiel te kopen?Bekijk hier ons aanbod tweedehands brommobielen

Wie op zoek is naar een brommobiel hoeft niet per se een nieuwe te kopen. Met een tweedehands brommobiel bent u in veel gevallen goedkoper uit.

Prijs


Onze prijzen zijn altijd inclusief rijklaar maken. Elke brommobiel krijgt bij aflevering een onderhoudsbeurt en wordt gratis bij u thuis afgeleverd, inclusief een half jaar garantie. Op de occasion-pagina vindt u altijd specifieke kenmerken, zoals de leeftijd, hoeveel eigenaren de brommobiel heeft gehad, of er schade is geweest, op welke brandstof hij rijdt enzovoorts.

Betrouwbaarheid en service


De betrouwbaarheid van een tweedehands brommobiel is niet minder dan dat van een nieuwe brommobiel. Wij zetten in op goede service. Zo helpen we u bij de keuze uit diverse merken en modellen en kunnen we uw nieuwe aanschaf bij u thuis afleveren. Mocht er iets mis mee zijn, dan halen we de brommobiel op, repareren we deze vakkundig en brengen we hem snel weer bij u terug.

Mobiliteitszorgplan


Ook voor de aanschaf van tweedehands brommobielen geldt ons Mobiliteitszorgplan. In het kort:
-
Duidelijk en informatie gesprek in de showroom of bij u thuis.
-
Bij lichamelijke beperkingen krijgt u voertuigadvies.
-
We leveren alle merken en modellen, aan uw wensen aangepast.
-
Uw brommobiel leveren we bij u thuis af.
-
We bieden persoonlijke rijopleiding en begeleiding.
-
Bij reparatie of servicebeurt hebben we een haal- en brengservice.
-
Terugkoopgarantie bij immobiliteit of overlijden.
-
Bij pech onderweg is er ophaalservice.
-
Uw huidige auto kunt u inruilen.

Geïnteresseerd geraakt in een tweedehands brommobiel? Bij ons vindt u debrommobiel kopenr, Aixam, Microcar of ander merk tweedehands 45 km auto die voldoet aan al uw wensen. Ons aanbod varieert regelmatig van 2e hands brommobielen uit 2009 tot en met 2021. Zo hebben we voor een ieder een gepaste brommobiel!

Toch liever een nieuwe?


Liever geen tweedehands brommobiel kopen, maar een nieuwe? U vindt de brochures op de pagina van het betreffende merk. Wilt u een ander model? Geen probleem, ook die kunnen we leveren.

Bekijk hier alle nieuwe brommobielen
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief