Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Rijden in een brommobiel: alle voordelen op een rij

Heeft u jarenlang in een auto gereden maar wordt uw rijbewijs mogelijk niet verlengd? Of overweegt u om persoonlijke redenen voor een Brommobiel te kiezen in plaats van voor een personenauto? Dan is de brommobiel an sich al een voordeel voor u. Het 45 km voertuig biedt u namelijk de vrijheid en mobiliteit om te gaan waar u wilt. Dit is echt niet het enige voordeel van een brommobiel. Wij zetten de pluspunten voor u op een rij.

3 goede redenen om te kiezen voor een brommobiel


Een brommobiel geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Zowel jong als oud kiest voor een brommobiel en dat is niet voor niets. We lichten een aantal voordelen voor u uit.

1. Een voordelige keuze voor uw portemonnee


Een groot voordeel ten opzichte van een personenauto is dat u voor een brommobiel geen wegenbelasting hoeft te betalen. Vergeleken met een kleine personenauto scheelt dit al snel €250,- euro per jaar. Rijdt of reed u in een zwaardere auto, dan bespaart u uiteraard meer. Bovendien rijdt een brommobiel meestal op diesel (of elektrisch), dit heeft als voordeel dat u een lagere literprijs betaalt voor de brandstof t.o.v. benzine.

2. Veilig op pad met een 45 km wagen


Bij de aankoop van een brommobiel staat uw veiligheid uiteraard voorop. Een brommobiel is weliswaar kleiner dan een normale auto, echter stellen alle gerenommeerde brommobiel merken hoge eisen aan de veiligheid. Zo beschikken de meeste modellen over een stevige kooiconstructie, LED-dagrijverlichting, versteviging in de portieren en gordels. Dit alles draagt bij aan een veilige rijervaring voor u en uw passagier.

3. Net zo luxe als een personenauto


Ook in een brommobiel hoeft het u aan luxe niet te ontbreken. Zo heeft u de mogelijkheid om uw brommobiel uit te rusten met airconditioning, achteruitrijcamera en vele andere extra’s. U kunt uw brommobiel geheel naar wens samenstellen.

Bekijk ons aanbod

Wel of geen brommobiel?


Uiteraard is het aan u om de voor- en nadelen van een brommobiel tegen elkaar af te wegen. Natuurlijk kunt u met een personenwagen grotere afstanden overbruggen, als u echter vanwege persoonlijke- of gezondheidsredenen deze niet meer mag besturen biedt een brommobiel een goede oplossing.

Wilt u weten of een 45 km voertuig iets voor u is? Maak dan een afspraak in de showroom en maak een proefrit in een model naar keuze. Brommobiel.nl kan alle merken en modellen brommobielen aan u leveren. Van Microcar en Ligier tot Aixam. Vraag ons naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief