Een brommobiel kopen doe je niet zomaar

Via internet uw brommobiel bij ons bestellen vraagt vertrouwen!
En dat kunnen we ons goed voorstellen gezien de verhalen die regelmatig in de media verschijnen over het kopen van producten via internet.

Bij Brommobiel.nl is het kopen van een brommobiel gegarandeerd veilig en vertrouwd. We zijn aangesloten bij de BOVAG. Daarmee weet u zeker dat u koopt bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Uw bestelling van uw brommobiel via de website valt onder de wet ‘kopen op afstand’. U bent daardoor beschermd en wij als verkoper moeten ons aan tal van regels houden. Zo wordt u onder meer beschermd tegen impulsaankopen. Dat is handig als u iets te snel hebt besloten om een product te bestellen en
u spijt krijgt van die beslissing. U kunt uw aankoop dan ongedaan maken. Bijvoorbeeld, als die broek die u hebt besteld, niet past!

Maar hoe werkt dit bij de aankoop van een brommobiel?
Wanneer u bij Brommobiel.nl een offerte voor mogelijke aankoop van een brommobiel aanvraagt, of uw bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk via e-mail de bevestiging toegestuurd krijgt. Mochten wij vragen hebben over uw aanvraag, dan nemen we vooraf contact met u op.
Onze offerte is geheel vrijblijvend. U bent ons niets verplicht. Als u akkoord gaat met onze offerte, dan horen wij dit graag van u. We sturen u dan de defintieve orderbevestiging toe. Als u de orderbevestiging hebt ontvangen, deze voor akkoord hebt ondertekend en naar ons hebt verzonden per post of e-mail dan is de voorlopige bestelling bijna definitief!

Op dat moment nemen wij contact met u op om te vragen of u gebruik wilt maken van de zeven afkoelingsdagen of dat wij de bestelling definitief mogen plaatsen.
 
Als u een brommobiel koopt vinden wij het belangrijk dat u ook proefgereden heeft in de brommobiel van uw keuze. Bij uw aankoop via internet lukt dit helaas niet.
Als klant heeft u ook het recht uw aankoop te herroepen na het maken van een proefrit. Uw aankoop annuleren kan echter niet meer nadat uw brommobiel op uw naam is gezet.

Om u toch de zekerheid te geven ook na de proefrit nog te kunnen annuleren gaan wij als volgt te werk:
- Nadat de brommobiel bij ons klaar staat voor u, maken we met u een afspraak voor levering van uw brommobiel. De aflevering doen we binnen maximaal 3 weken nadat de brommobiel bij ons klaar staat.
- Bij de aflevering gaan we eerst met u proefrijden.
- Als u dan akkoord gaat met de aankoop doet u de betaling van uw brommobiel d.m.v. een pin betaling.
- Daarna stellen wij uw brommobiel op naam en is de brommobiel van u!

Ingewikkeld? Nee!!
U loopt op deze manier geen enkel risico de verkeerde brommobiel te kopen. U heeft geen aanbetalingsplicht en u beslist pas definitief nadat u zelf hebt proef gereden in uw brommobiel.

Waarom deze procedure?
Als internet verkoper zijn wij verplicht om ook 14 dagen zichttermijn/herroepingsrecht te hanteren. Dat betekent dat u nadat u de nieuwe brommobiel hebt ontvangen, de brommobiel 14 dagen op zicht mag hebben om deze te bekijken of deze voldoet aan uw wensen! Er zijn wel regels voor het teruggeven van de nieuwe brommobiel. Zo mag u de brommobiel niet gebruiken, alleen op zicht hebben en mag de brommobiel niet op naam worden gezet. Aangezien u als klant niets hebt aan een wachtperiode met een brommobiel voor de deur waarmee u niet mag rijden, hebben wij het u makkelijker gemaakt middels de omschreven bestelprocedure.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op onder telefoonnummer
0180-66155, of stuur een e-mail naar info@brommobiel.nl
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief