Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

45 km auto Ligier kopen bij Brommobiel.nl

Bent u op zoek naar een nieuw scheurmonster, waarmee u de show steelt op de weg? Dan is een 45 km auto van Ligier echt iets voor u. De auto’s zijn sportief, elegant en brengen u op een veilige manier van A naar B.

De brommobielen van Ligier staan er om bekend dat erg uniek zijn. Ze mogen namelijk als eerste brommobiel een SUV genoemd worden. De auto’s zijn erg ruim, chic en zorgen ervoor dat u opvalt op de weg. Wat wilt u nog meer?

Luxe en ruime brommobiel


Het Brommobiel merk Ligier staat bekend om luxe, ruimte en comfort. De brommobielen hebben een hoge instap waardoor u er makkelijk in en uit kunt komen. Daarnaast beschikken ze over comfortabele leren stoelen waardoor u in een goede houding achter het stuur zit. De grote raampartij zorgt ervoor dat u een goed overzicht heeft op de weg.


Verschillende modellen van Ligier


Binnen ons aanbod vindt u verschillende 45 km auto’s van Ligier. Wij zetten de nieuwste modellen graag voor u op een rijtje:

- De ligier JS60
De Ligier JS60 is het nieuwste model brommobiel binnen ons aanbod. Deze SUV met hoge instap is een unieke 45 km auto van Ligier. Wij hebben van dit model auto drie verschillende modellen op voorraad staan die we rijklaar bij u kunnen afleveren.

- De ligier JS50
Dit model auto is de voorganger van JS60. Het sportieve model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en beschikt over alle kernwaarden van Ligier. Dit model auto omvat alles als het gaat om luxe, uitstraling en comfort. Hij staat garant voor de hoogwaardige technieken waar Ligier mee werkt.

Een 45 km auto van Ligier: luxe én comfort


Met een 45 km auto van Ligier kiest u voor luxe en comfort. Dankzij de kenmerken waar de auto’s aan voldoen geniet u iedere keer weer van uw ritje naar de supermarkt of naar uw werk. U kunt daarnaast ook nog kiezen om een aantal luxe opties aan uw brommobiel toe te voegen zoals een achteruitrijcamera.

Wilt u meer weten over onze verschillende modellen of wilt u de 45 km auto van Ligier gelijk bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een geschikte brommobiel. Liever een goede en betrouwbare tweedehands Ligier? Ook dan helpen wij u graag verder!

Neem contact op
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief