Tweedehands Ligier? Ruim aanbod gebruikte brommobielen

Brommobiel.nl biedt een ruim assortiment gebruikte en tweedehands brommobielen. De betrouwbaarheid van een occasion is niet minder dan dat van een nieuwe brommobiel. Bovendien bent u met een tweedehands brommobiel in veel gevallen goedkoper uit. Bent u op zoek naar een tweedehands Ligier? Bekijk dan het uitgebreide aanbod occasions of bezoek de showroom in Lekkerkerk.

Over Ligier


Ligier is een Frans automerk en heeft jarenlange ervaring in de Formule-1 autosport, het is dan ook niet gek dat een Ligier staat voor elegant en sportief. De Ligier brommobielen beschikken allemaal over de ‘New Generation’ DCI motor. Deze revolutionaire motor is speciaal ontwikkeld voor de brommobiel en heeft een groot vermogen voor een maximaal comfort. De Ligier is een van de fijnst rijdende brommobielen, ontdek onze Ligier brommobielen!

Tweedehands Ligier

Bij Brommobiel.nl profiteert u van uitgebreide service


Of u nu een nieuwe brommobiel koopt of kiest voor een tweedehands model: bij Brommobiel.nl profiteert u van een uitgebreide service. De brommobiel wordt rijklaar bij u voor de deur afgeleverd. Mocht er iets mis mee zijn, dan halen we de brommobiel op, repareren we deze vakkundig in onze eigen werkplaats en brengen we hem weer snel bij u terug. Daarnaast geldt voor iedere aankoop ons Mobiliteitszorgplan. Hiermee garanderen we o.a. terugkoopgarantie bij immobiliteit of overlijden, ophaalservice bij pech onderweg, persoonlijke rijopleiding en -begeleiding en vele andere voordelen.

Tweedehands Ligier


Bij Brommobiel.nl vindt u een afwisselend aanbod van tweedehands Ligier brommobielen. Alle modellen krijgen voor aflevering een onderhoudsbeurt en zijn inclusief een half jaar garantie. Bovendien is de verkoopprijs inclusief rijklaar maken. Op de website vindt u diverse tweedehands Ligier brommobielen. Neem voor het complete aanbod contact met ons op of bezoek de showroom en maak direct een proefrit.
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief