Ligier Myli -elektrisch-

De elektrische Ligier Myli is uw perfecte "brommobiel" als u nu eindelijk eens van die brom af wilt. Maar ook als 2e auto voor in de stad is dit nieuwe model van Ligier bijzonder geschikt. De Myli is milieubewust, praktisch en heel stijlvol. Lees meer over deze handige elektrische minicar.

Ligier Myli


In de nieuwe Myli doet u geen concessies m.b.t. comfort. Deze brommobiel is namelijk leverbaar met verwarming, airconditioning en stuurbekrachtiging! Dat klinkt logisch, maar dat is het niet! Kijk maar eens bij de Opel e-Rocks, de Renault Twizy, de Carver of de eAixam. Ook qua gemak is deze elegante citycar zeer interessant. De Ligier Myli is wendbaar, maar heeft tegelijk een stabiele wegligging. De grote kofferruimte biedt plaats voor al uw boodschappen, maar ook een rollator past met gemak achterin. Maar de Myli is niet alleen geschikt voor in de stad, met een actieradius tot wel 192 km* kunt u met deze minicar heerlijk comfortabel de weg op.

Elektrische brommobiel


Met de Ligier Myli kiest u voor een product dat door een Europese fabrikant is ontwikkeld en in Europa wordt gefabriceerd! Laden kunt u bij een openbare laadpaal. Maar ook bij uw eigen 220v stroom aansluiting. Dit is gemakkelijk en in de meeste gevallen goedkoper. De grootte van het accupakket verschilt per uitvoering. Zo kunt u kiezen voor het model dat het beste bij u past. U heeft 2 jaar garantie op een nieuwe Myli. Op het accupakket heeft u 5 jaar garantie (en max. 1.500 volledige ontladingen).

De Ligier Myli is nu ook verkrijgbaar als zuinige en schone diesel. Ontdek de Ligier Myli Diesel

Maak een proefrit in de Myli


Ervaar het zelf! Kom langs in onze showroom voor een proefrit. We bespreken dan ook graag samen met u de mogelijkheden, of juist de onmogelijkheden als het gaat om elektrisch rijden in uw persoonlijke situatie.


*Actieradius volgens WMTC norm. De 192km actieradius geldt voor de modellen die zijn uitgerust met het 12 kWh accupakket.

Ligier Myli GOOD

Myli GOOD€ 14.490,-

Elektrisch & Toegankelijk
De basisuitvoering van de elektrische Ligier Myli is alles behalve standaard. Met vele extra's zoals elektrisch...

Bekijk meer

Ligier Myli I.DEAL

Myli I.DEAL€ 17.390,-

Energievol & Efficiƫnt
Ideaal voor wie echt comfortabel wil rijden. Een elektrische brommobiel met o.a. stuurbekrachtiging en achterruitverwarming. Zeer...

Bekijk meer

Ligier Myli E.PIC

Myli E.PIC€ 19.795,-

Dynamisch & Connected
Stijlvol voor de dag komen? Deze uitvoering van de elektrische Ligier Myli heeft alles wat je wenst!...

Bekijk meer

Ligier Myli R.EBEL

Myli R.EBEL€ 23.420,-

Mythisch & luxe
De meest luxe uitvoering van de Ligier Myli, een volledig elektrische brommobiel voorzien van alle gemakken en...

Bekijk meer
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief