Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Alternatief vervoer corona

Door de huidige omstandigheden met betrekking tot het coronavirus is het alleen mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen wanneer dit echt nodig is*. Bijvoorbeeld als u voor uw werk moet reizen, vanwege een ziekenhuisbezoek of u moet aanwezig zijn bij een uitvaartplechtigheid. Voor recreatief vervoer, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het strand of om naar de kapper te gaan is het niet wenselijk om het openbaar vervoer te gebruiken. Maar als u tot de kwetsbare doelgroep behoort, dan wilt u wellicht in zijn geheel het ov vermijden. Voor hen die niet met het ov willen reizen, maar wel graag naar buiten gaan biedt een brommobiel een veilig alternatief vervoersmiddel.

Alternatief vervoer


Het openbaar vervoer brengt onnodig extra contactmomenten met zich mee, waardoor het risico op besmetting op de loer ligt. Een brommobiel biedt uitkomst, zodat u toch uw mobiliteit kunt bewaren. Bovendien is een brommobiel een veilig alternatief voor het openbaar vervoer, u komt tenslotte niet in aanraking met andere personen wat in het ov wel het geval is. Bij brommobiel.nl kunt u nu profiteren van een aantrekkelijke verkoopactie!

Verkoopactie Brommobiel.nl


In verband met het coronavirus biedt Brommobiel.nl een aantrekkelijke verkoopactie. In de 1,5 meter samenleving brengt het samen proefrijden bepaalde risico’s met zich mee. Dit geldt ook voor de rij-begeleiding bij de aflevering van uw brommobiel. Daarom geven we u gedurende één maand na aflevering de mogelijkheid om kosteloos de gekochte occasion brommobiel terug te geven. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug! Zo loopt u geen enkel risico bij aankoop van een tweedehands brommobiel.

Brommobiel leasen


Een brommobiel leasen is een relatief voordelige oplossing als u op zoek bent naar alternatief vervoer voor het ov. Dat betekent dat u voor een vast bedragper maand in een splinternieuwe brommobiel kunt rijden. Brommobiel.nl biedt verschillende modellen aan.

Brommobiel leasen

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden van onze verkoopactie? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op of maak een afspraak in de showroom. Een overzicht van de maatregelen in onze showroom vindt u hier. Komt u liever niet naar de showroom? U kunt de brommobiel van uw keuze ook online of via de telefoon bestellen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@brommobiel.nl, of neem telefonisch contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen.

*Veelgestelde vragen over het coronavirus en reizen met het openbaar vervoer.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief