Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Brommobiel overstapservice

De overstap van een auto naar een brommobiel is niet altijd een bewuste keuze. Maar soms is dit wel de keuze die u moet maken om mobiel te kunnen blijven. Bij Brommobiel begrijpen wij heel goed dat u hierbij vragen hebt en wel wat deskundige hulp kunt gebruiken. Wij staan daarom graag voor u klaar met onze Brommobiel overstapservice. U ontvangt persoonlijk advies en begeleiding die ervoor zorgen dat de overstap van een auto naar een brommobiel zo geruisloos mogelijk verloopt. Ervaar het zelf! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek in onze showroom.

Blijf mobiel met een brommobielAfstand doen van uw auto betekent vaak dat u inlevert op uw mobiliteit. U bent aangewezen op naasten, het openbaar vervoer of een taxiservice voor uw vervoer. Gelukkig voor u is er ook nog een goed alternatief: de brommobiel. De brommobielen van nu zien eruit als mini-auto’s en dat zijn het eigenlijk ook. Qua comfort, uitrusting en rijgemak doet een brommobiel niet veel onder aan een auto. Het grootste verschil zit hem in de maximumsnelheid en de plaats op de weg. Ook hoeft u voor een het besturen van een brommobiel niet te beschikken over een autorijbewijs (het AM rijbewijs is wel verplicht).

Van auto naar brommobielEen brommobiel is hiermee een heel voor de hand liggende opvolging van de auto. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat deze overstap wat vragen bij u oproept. Zoals: hoe bestuur ik een brommobiel, waar haal ik het benodigde AM rijbewijs, betaal ik wegenbelasting en wat doe ik met mijn auto? Als brommobiel specialist beantwoorden wij deze graag voor u en helpen wij u met de overstap van auto naar brommobiel. Dit noemen wij: brommobiel overstapservice. Deze service heet niet voor niets een ‘service’ en bieden wij u kosteloos aan.

OverstapserviceWat houdt deze overstapservice in? Wij begeleiden u bij elke stap van de overgang van auto naar brommobiel. Dat wil zeggen dat wij:
- u helpen bij het vinden van een geschikte brommobiel;
- een gratis proefrit aanbieden;
- rijbegeleiding verzorgen;
- uw nieuwe brommobiel bij u thuis afleveren.

Natuurlijk beantwoorden wij u ook al uw vragen die u heeft over het rijden in een brommobiel.

De beste serviceSchaft u bij ons uw nieuwe brommobiel aan, dan kunt u in onze eigen werkplaats terecht voor al het onderhoud. Ook dan profiteert u van ons hoge service level met bijvoorbeeld onze gratis haal- en brengservice. En voldoet uw nieuwe brommobiel ondanks onze zorgvuldige aankoopbegeleiding toch niet aan de verwachtingen? Dan kopen wij uw brommobiel binnen 1 maand na aflevering van u terug. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug!*

Ervaar het zelfMet onze persoonlijke begeleiding en service is de overstap van auto naar brommobiel dus zo gemaakt. Het enige waar u het nog moeilijk mee zult hebben is het kiezen van de kleur en de opties van uw nieuwe brommobiel. Ervaar het zelf en maak vandaag nog een afspraak in onze showroom.

Maak een afspraak

*Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief