Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel of wilt u een tweedehands 45 km auto kopen? Of heeft uw huidige brommobiel onderhoud nodig? Dan bent u bij Brommobiel aan het juiste adres.

Brommobiel kopen


Bij Brommobiel verkopen we zowel nieuwe als tweedehands brommobielen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een brommobiel te leasen, daar leest u hier meer over. Een brommobiel - of minicar, 45 km auto, microcar - is  eigenlijk een kleine personenauto, alleen moet u hem als bromfiets beschouwen. U heeft dus ook geen B-rijbewijs nodig om een brommobiel te mogen besturen, u heeft slechts een AM rijbewijs nodig.

Voor wie is een brommobiel?
Een brommobiel is de ideale oplossing  voor mensen die niet meer in een personenauto mogen of kunnen rijden. Een 45 km auto biedt het comfort van een personenauto en geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt. Daarnaast is het ook een uitkomst voor 16-jarigen die nog geen auto mogen besturen, maar wel graag zelfstandig de weg op willen. Een brommobiel mag je namelijk vanaf je 16e besturen.

45 km auto kopen
Wij hebben diverse nieuwe en tweedehands modellen voor u, wij helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe brommobiel. U heeft zelfs de mogelijkheid om een proefrit te maken bij u thuis! Bij de aanschaf van een van onze 45 km auto's zitten vele voordelen, zo wordt de auto bijvoorbeeld bij u thuis geleverd. We verkopen diverse merken brommobielen, waaronder Ligier en Microcar. We kunnen echter ieder merk brommobiel aan u leveren.

Bekijk onze nieuwe modellen Bekijk onze occasions

Brommobiel garage


Ook voor onderhoud aan en reparatie van uw brommobiel kunt u bij ons terecht. Is er bijvoorbeeld een onderdeel kapot? Met onze eigen transportservice halen we de brommobiel bij u op. Uw brommobiel wordt vakkundig onderhouden door onze specialisten in onze eigen werkplaats. Vervolgens wordt uw auto weer bij u thuis gebracht. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact opnemen
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief