Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Kleine auto zonder rijbewijs

Bent u op zoek naar een kleine auto waar u zonder rijbewijs mee kunt rijden? Dan bent u bij Brommobiel.nl op het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan brommobielen in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands 45-km auto in het zwart of een rode nieuwe brommobiel, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over kleine auto’s zonder rijbewijs of bent u benieuwd naar ons aanbod? Lees verder of bekijk al onze brommobielen hier. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe auto.

Dé mobiliteitsoplossing voor mensen zonder autorijbewijs


Wanneer u geen autorijbewijs heeft maar toch mobiel wilt zijn is de brommobiel de oplossing. Met een AM-rijbewijs, het scooter- of brommer rijbewijs mag u de weg op met een brommobiel. U kunt dit rijbewijs al halen als je 16 jaar bent en blijft ook geldig wanneer uw auto-rijbewijs niet verlengd is door het CBR. De kleine auto’s die u kunt besturen zonder auto-rijbewijs gaan 45 km per uur en kunnen u op heel veel plekken brengen. De brommobiel mag niet op iedere weg rijden, het is daarom belangrijk de borden goed in de gaten te houden.

Een nieuwe of tweedehands kleine auto kopen?


Binnen ons aanbod vindt u een ruime collectie aan goede en betrouwbare brommobielen. Wij leveren de modellen met garantie, zodat u zeker weet dat u lang kunt genieten van uw kleine auto. Of u nu kiest voor een tweedehands of nieuwe brommobiel, we leveren ze altijd gratis bij u thuis af, inclusief reisbegeleiding. Wanneer u kiest voor een tweedehands exemplaar bespaart u vaak een hoop geld en heeft u toch een betrouwbare auto, omdat wij ze allemaal uitvoerig controleren en testen op de kwaliteit. Ten slotte is het ook mogelijk om een brommobiel

Wat kost een kleine auto zonder rijbewijs?


De kosten voor een kleine auto zonder rijbewijs zijn afhankelijk van een aantal factoren. Welk model kiest u en gaat u voor een nieuwe of een tweedehands auto? Verder bestaan de kosten van een kleine auto niet alleen uit de aanschafprijs maar ook uit de brandstofkosten en onderhoudskosten. Een groot voordeel is wel dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen voor een 45 km auto. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u de aanschafkosten voor uw brommobiel liever over een langere termijn uitspreidt. Daarom bieden wij u ook een zeer interessant leaseplan.

Meer weten over onze kleine auto’s?


Wilt u meer weten over onze kleine auto’s waar u zonder autorijbewijs in kunt rijden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten weten u alles te vertellen over een brommobiel en helpen u graag bij het vinden van een auto die bij uw wensen aansluit.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief