Wat kost een brommobiel?

Bent u zich aan het oriƫnteren op een nieuwe brommobiel en bent u benieuwd wat deze kost? Bij brommobiel.nl hebben we een ruim aanbod aan nieuwe modellen en occasions. Voor ieders budget bieden wij een geschikte brommobiel. Onder andere van merken zoals Microcar, Ligier en Aixam maar ook modellen van andere brommobiel merken kunnen wij aan u leveren.

Brommobiel.nl levert diverse betaalbare brommobielen. Bent u op zoek naar een specifiek merk of model? Nieuw of tweedehands? Informeer vrijblijvend over de mogelijkheden. Het is voornamelijk belangrijk dat u een brommobiel vindt die bij u past. Dat betekent dat de instap prettig is, de stoelen goed zitten en u goed overzicht heeft op de weg vanuit uw 45 kilometerwagen.

Brommobiel aanbod

Brommobiel voor ieder budget


Bent u op zoek naar een betaalbare brommobiel? Of zoekt u een nieuwe 45 kilometer auto met de laatste innovaties zoals stuurbekrachtiging? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan betrouwbare en goede brommobielen. Zowel nieuwe al tweedehands modellen worden uitvoerig nagekeken en leveren we met garantie. Bij aanschaf van een microcar zitten vele voordelen. Zo leveren we onder andere de brommobiel gratis bij u thuis af, ontvangt u indien gewenst rijbegeleiding en kunt u voor onderhoud en reparatie altijd bij ons terecht. Bij pech of onderhoud komen we de brommobiel gratis bij u ophalen en weer thuisbrengen.

Waarop letten bij aankoop


Een brommobiel is een handig vervoersmiddel voor iedereen die mobiel wilt blijven maar niet langer een normale auto kan of mag besturen. Er zijn een aantal dingen waarop u moet letten voordat u een brommobiel koopt. Zo heeft u bijvoorbeeld een bromfietsrijbewijs (AM) nodig om een brommobiel te mogen besturen. Ook dient u er rekening mee te houden dat een brommobiel slechts twee zitplaatsen heeft in plaats van vier, maar u heeft wel een erg ruime bagageruimte.

Waarop letten bij aankoop?

Wat kost een brommobiel


Bij iedere brommobiel op onze website staat de prijs vermeld. U weet dus precies wat een brommobiel kost. Heeft u interesse in een van de modellen op onze website? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter. We plannen graag een proefrit met u in zodat u de brommobiel kunt uitproberen.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief