Brommobiel Ligier kopen bij Brommobiel.nl

Bent u op zoek naar een luxe nieuwe brommobiel van Ligier? Dan bent u bij Brommobiel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan brommobielen van Ligier rijklaar staan die we direct bij u thuis kunnen leveren. Hoe fijn is dat?

De brommobielen van ligier staan bekend om luxe, comfort en sportiviteit. Ze hebben alles wat u maar kunt wensen. Van leren beklede stoelen tot een hoge instap, deze kenmerken maken uw rijcomfort nog groter. Bent u benieuwd wat Ligier nog meer te bieden heeft of welk model het beste bij u past? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ons ruime aanbod brommobielen van Ligier


Binnen het ruime aanbod van Brommobiel.nl vindt u verschillende soorten en kleuren brommobielen van Ligier. Wij zullen alle typen even voor u uitlichten

- Ligier JS50
De Ligier JS50 is een elegante en sportieve 45 km auto. Dat is niet voor niets want het merk heeft zelfs auto’s voor de Formule 1 ontworpen. Dankzij de luxe en verfijnde uitstraling steelt u de show op de weg. Binnen het model JS50 kunt u kiezen uit twee verschillende type auto’s, namelijk de Ligier JS50 Young en de Ligier JS50 sport ultimate. Beide types kunnen binnen korte tijd rijklaar bij u worden afgeleverd.

- Ligier JS60
De nieuwere en nog luxere broer van de Ligier JS50 is de Ligier JS60. Dit model is de Porsche onder de brommobielen. Hij is namelijk uniek, elegant en beschikt over extra comfort. Het is de enige SUV met hoge instap binnen het aanbod brommobielen. Daarnaast is hij ook nog eens uitgerust met een achteruitrijcamera, wat wilt u nog meer?

Ook binnen dit model auto kunt u kiezen uit verschillende types. Gaat u voor de Ligier JS60 Chic, de Ligier JS60 Chic DCi of de Ligier JS60 Chic DCi Pack Premium? De keuze is geheel aan u.

Geïnteresseerd in het kopen of leasen van een brommobiel van Ligier?


Bij Brommobiel.nl is het zowel mogelijk om een brommobiel te kopen als te leasen. Voor nog geen 7 euro per dag, ervaart u al hoe het is om veilig en comfortabel te rijden. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem te kopen, waardoor u direct trotse eigenaar bent van een eigen 45km auto. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een brommobiel van Ligier of wilt u meer informatie over de verschillende modellen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact op
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief