Brommobiel merken

Bij Brommobiel.nl vindt u de meest gangbare brommobiel merken onder één dak. Zowel nieuwe modellen als tweedehands brommobielen. Wilt u een brommobiel kopen of leasen? Dan bent u bij Brommobiel.nl aan het juiste adres.

Microcar


De Microcar is een van de populairste brommobiel merken. Ze zijn te herkennen aan hun stijl, comfort en hoge ergonomie. Veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom beschikt elke brommobiel over een stevige kooiconstructie, wegrijbeveiliging, gordelspanners en andere functionaliteiten. Bovendien scoren alle modellen van Microcar zeer goed op CO2-testen, ze zijn meer dan 15% zuiniger dan de gemiddelde auto.

Microcar modellen

Ligier


De roots van Ligier liggen in de racewereld. Het merk staat bekend om zijn elegante en eigentijdse brommobielen. Als u op zoek bent naar een sportieve en comfortabele 45 km auto dan is Ligier het juiste merk voor u. Ook stuurbekrachtiging hoort sinds kort tot de standaard mogelijkheden van een Ligier brommobiel, waardoor u met nog meer comfort de weg op kunt.

Ligier brommobiel

Aixam


Aixam is Europa’s grootste producent van autorijbewijsvrije voertuigen. Kiest u voor Aixam, dan kiest u voor veiligheid, comfort en design. Bij Brommobiel.nl verkopen we voornamelijk tweedehands Aixam brommobielen, maar ook voor een gloednieuw model kunt u bij ons terecht.

Aixam occasions

Alle merken en modellen leverbaar


Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim aanbod aan goede en betrouwbare brommobielen. Ieder model wordt geleverd inclusief garantie, zowel nieuwe modellen als occasions. Heeft u een bepaald merk brommobiel op het oog, maar ziet u deze niet terug in onze collectie? We kunnen alle merken en ieder model leveren. Laat ons weten wat u zoekt en wij bestellen de brommobiel van uw keuze. Zodra de brommobiel klaar is voor gebruik, komen we deze gratis bij u thuis afleveren. Indien gewenst inclusief rijbegeleiding.

Verzekerd van een juiste koop


Voor persoonlijk en uitgebreid advies en persoonlijke rij- opleiding en begeleiding moet u bij Brommobiel.nl zijn. Dankzij ons Mobiliteitszorgplan weet u zeker dat u een brommobiel aanschaft die bij u past. Wij helpen u bij het vinden van de perfecte brommobiel die volledig aansluit bij uw wensen

Bent u op zoek naar een brommobiel? Neem contact met ons op of bezoek de brommobiel showroom in Lekkerkerk.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief