Aixam kopen? Nieuw of tweedehands

In 1975 werd het allereerste rijbewijsvrije voertuig geïntroduceerd: de Arola. De allereerste brommobiel had drie wielen, het leek dan ook op een soort driewieler. De brommobiel had een 3 pk motor en kon daarmee een topsnelheid bereiken van ongeveer 40 km per uur. Onder de naam Arola werd de brommobiel nog verder ontwikkeld totdat het bedrijf in 1983 werd overgenomen door de bekende firma Aixam. Een jaar later, in 1984, werd dan ook de eerste Aixam gepresenteerd. In Europa is Aixam de grootste producent van auto rijbewijsvrije voertuigen.

Vandaag de dag zijn er diverse modellen verkrijgbaar, waaronder de Aixam City, City S, Crossline, GTO en Crossover.  De Aixam Crossover is de grootste brommobiel op de markt. Bij Aixam staat veiligheid voorop. Niet voor niets is Aixam dan ook een van de meest veilige 45 km auto’s.

Nieuwe Aixam kopen?


Dan bent u bij Brommobiel.nl aan het juiste adres. Wij kunnen elk merk Brommobiel aan u leveren, zo ook een nieuwe Aixam brommobiel. Laat ons weten welke brommobiel u op het oog heeft en wij kunnen deze voor u bestellen. De brommobiel wordt gratis bij u afgeleverd en in geval van pech of schade geldt onze gratis haal- en brengservice. We beschikken over een eigen werkplaats waar we uw brommobiel vakkundig kunnen repareren.

Aixam kopen

Ook tweedehands leverbaar


Bent u op zoek naar een betaalbare, zo goed als nieuwe brommobiel? We bieden diverse rijklare, tweedehands brommobielen aan. Meerdere zo goed als nieuwe, Aixam brommobielen zijn direct bij ons op voorraad. Een tweedehands brommobiel is bijna net zo goed als een gloednieuwe 45 km auto, bovendien bent u in veel gevallen goedkoper uit.

Onze prijzen zijn altijd inclusief het rijklaar maken van de voertuigen. Iedere brommobiel krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt en wordt gratis bij u thuis afgeleverd. Zowel op nieuwe- als tweedehands modellen zit een half jaar garantie. Zoekt u een Aixam occasion? Bekijk onze occasion-pagina. Hier vindt u alle informatie betreft de leeftijd, kenmerken en eventuele schade.

Alle occasions

Aixam leasen


Wilt u een brommobiel leasen? Dit kan al voor nog geen €7,- euro per dag. We bieden u verschillende modellen aan die u vanaf €199,- euro per maand kunt leasen. Dit bedrag is inclusief onderhoud. Kom langs bij onze showroom in Lekkerkerk en maak een proefrit in een brommobiel naar keuze. Zo weet u direct of de brommobiel bij u past.  
Klantwaardering
9.4
Ik heb nog te weinig ervaring met dit bedrijf om een gedegen antwoord te geven, In elk geval ee...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief