Een brommobiel van Microcar is altijd een goede keuze

De aankoop van een brommobiel is een weloverwogen beslissing. Of u nu toe bent aan een 45 km auto omdat het besturen van een personenauto niet meer lukt, of omdat je niet kunt wachten tot je 18e verjaardag en alvast wat rijervaring op wilt doen: een Microcar brommobiel is altijd een goede keuze!

B

rommobiel kopen bij Brommobiel.nl


Wilt u een brommobiel kopen? Bij Brommobiel.nl helpen wij u graag bij het vinden van een geschikt model voor u. Wij hebben altijd een ruime collectie betrouwbare en goede brommobielen. U hebt de keuze uit verschillende merken brommobielen: Microcar, Ligier en Aixam zijn onze meest verkochte merken. Maar we kunnen in principe elk merk en model leveren. Zowel de allernieuwste modellen als betrouwbare occasions, inclusief garantie. Iedere brommobiel, zowel nieuw als tweedehands, leveren we gratis bij u thuis af. Bovendien bieden wij u bij aankoop van een brommobiel gratis rijbegeleiding, om uw nieuwe 45 km auto te leren kennen.

U zoekt een brommobiel? Microcar heeft diverse elegante en comfortabele modellen


Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele brommobiel? Microcar is één van de bekendste merken van brommobielen. Dit Franse merk brengt al ruim 30 jaar goede 45 km auto’s op de markt. De nieuwste brommobiel van Microcar is altijd standaard bij ons op voorraad. Ook tweedehands brommobielen van Microcar zijn bij ons altijd ruim aanwezig. Ga direct naar het actuele aanbod tweedehands brommobielen of lees verder over de nieuwste modellen brommobiel van Microcar.

Microcar Dué


De Microcar Dué is in het echt net zo verrassend als op het plaatje. De Due heeft alles wat u nodig heeft: hoog comfort, eenvoudige bediening en een betrouwbare Lombardini Focs motot. Hierin kun je veilig de weg op én mag je gezien worden.

Bekijk de Microcar Due

Microcar M.Go


Gaat u liever nog een stapje verder? De Microcar M.Go is nét iets luxer dan de Dué. Dit model brommobiel van Microcar is van zichzelf al luxe uitgerust, maar u kunt deze nog uitbreiden met extra opties zoals achteruitrijcamera of airco. Ook de M.Go is er in meerdere uitvoeringen: Microcar M.Go X Progress, een sportief SUV model, en de Microcar M.Go Must. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met stille DCi motor en met DCi motor én stuurbekrachtiging + airconditioning.

Bekijk alle uitvoeringen van de Microcar M.Go

Rijden in een brommobiel


Voor het rijden in en het besturen van een brommobiel heeft u tenminste een AM-rijbewijs nodig. Het AM-rijbewijs wordt ook wel het bromfietsrijbewijs genoemd en staat gelijk aan het AM-certificaat. De 4 staat voor vierwieler. Als u in het bezit bent van een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A), dan krijgt u automatisch het AM-certificaat toegevoegd aan uw rijbewijs. In dat geval hoeft u dus geen extra examen te doen om te mogen rijden in een brommobiel.  

Ben je tenminste 16 jaar en zou je graag wat rijervaring op willen doen met een brommobiel? Ook dan heb je het AM-rijbewijs nodig. In dat geval zul je een examen moeten afleggen bij het CBR om het AM-rijbewijs te krijgen. Dit examen bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het praktische deel zal voor het AM-certificaat speciaal in een brommobiel worden afgelegd zodat je daarna direct de weg op kunt. Meer weten?

Brommobiel rijbewijs

Een goede keuze voor uw portemonnee


Een brommobiel is niet alleen een goede oplossing om toch mobiel te blijven. Het is ook een voordelige keuze voor uw portemonnee. Bij een brommobiel is er namelijk geen sprake van wegenbelasting en dat scheelt al snel €250,- euro per jaar. Bovendien rijdt een Microcar op diesel, dit heeft als voordeel dat u een lagere literprijs betaalt voor de brandstof t.o.v. benzine. Neem daarin mee dat een Microcar gemiddeld 1 op 25 rijdt en reken uit uw winst!

Wilt u een proefrit maken in een Microcar brommobiel? Maak dan een afspraak in onze showroom. Voor vragen of advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Gebruik het contactformulier of bel 0180 661551, stuur een e-mail of een WhatsApp.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief