Brommobiel kopen? Microcar is de Rolls-Royce onder de 45 km wagens

De aankoop van een brommobiel is een weloverwogen beslissing. Of u nu toe bent aan een 45 kilometer wagen omdat het besturen van een reguliere personenauto niet meer lukt, of omdat je niet kunt wachten tot je 18e verjaardag en alvast wat rijervaring op wilt doen: een Microcar brommobiel is altijd een goede keuze!

Rijden in een brommobiel


Voor het rijden in en het besturen van een brommobiel heeft u tenminste een AM4-rijbewijs nodig. Het AM-rijbewijs wordt ook wel het bromfietsrijbewijs genoemd en staat gelijk aan het AM4-certificaat. De 4 staat voor vierwieler. Als u in het bezit bent van een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A), dan krijgt u automatisch het AM-certificaat toegevoegd aan uw rijbewijs. In dat geval hoeft u dus geen extra examen te doen om te mogen rijden in een brommobiel.  

Ben je tenminste 16 jaar en zou je graag wat rijervaring op willen doen met een brommobiel? Ook dan heb je het AM-rijbewijs nodig. In dat geval zul je een examen moeten afleggen bij het CBR om het AM-rijbewijs te krijgen. Dit examen bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het praktische deel zal voor het AM4-certificaat speciaal in een brommobiel worden afgelegd zodat je daarna direct de weg op kunt. Meer weten?

Brommobiel rijbewijs

Microcar brommobiel kopen bij Brommobiel.nl


Bent u op zoek naar een Microcar brommobiel? Bij Brommobiel.nl vindt u een ruime collectie betrouwbare en goede brommobielen. We kunnen zowel nieuwe modellen als occasions aan u leveren, inclusief garantie. Iedere brommobiel, zowel nieuw als tweedehands, leveren we gratis bij u thuis. Bovendien bieden wij u bij aankoop van een brommobiel gratis rijbegeleiding, om uw nieuwe 45 km auto te leren kennen.

Een goede keuze voor uw portemonnee


Een brommobiel is niet alleen een goede oplossing om toch mobiel te blijven. Het is ook een voordelige keuze voor uw portemonnee. Bij een brommobiel is er namelijk geen sprake van wegenbelasting en dat scheelt al snel €250,- euro per jaar. Bovendien rijdt een Microcar op diesel, dit heeft als voordeel dat u een lagere literprijs betaalt voor de brandstof t.o.v. benzine. Neem daarin mee dat een Microcar gemiddeld 1 op 25 rijdt en reken uit uw winst!

Wilt u een proefrit maken in een Microcar brommobiel? Maak dan een afspraak in onze showroom. Voor vragen of advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Gebruik het contactformulier of bel 0180 661551, stuur een e-mail of een WhatsApp.
Klantwaardering
9.4
Een top bedrijf!!!...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief