Microcar occasion: veilig vervoer voor jong en oud

Een brommobiel is een veel gekozen vervoermiddel door jong en oud. De brommobiel biedt vrijheid en onafhankelijkheid om te gaan waar en wanneer u maar wilt. Een Microcar occasion is een veilig en goedkoper alternatief voor een splinternieuwe brommobiel. Brommobiel.nl heeft zowel nieuwe- als tweedehandse brommobielen direct op voorraad.

Microcar occasion


Brommobiel.nl is een brommobiel dealer in Lekkerkerk. In de showroom vindt u zowel nieuwe als tweedehands modellen. De tweedehands brommobielen worden volledig nagekeken en waar nodig hersteld of gerepareerd. Als u voor een Microcar, Ligier of Aixam occasion bent u vaak voordeliger uit, terwijl het rijden in een tweedehands brommobiel net zo betrouwbaar is.

Bekijk het actuele aanbod tweedehands Microcar

Betrouwbaarheid en service


De betrouwbaarheid van een tweedehands brommobiel is niet minder dan die van een nieuwe brommobiel. Wij zetten in op goede service. Zo helpen we u bij de keuze uit diverse merken en modellen en kunnen we uw nieuwe aanschaf bij u thuis afleveren. Mocht er iets mis mee zijn, dan halen we de brommobiel op, repareren we deze vakkundig en brengen we hem snel weer bij u terug. Ontdek meer voordelen van een brommobiel kopen bij Brommobiel.

Rijd een brommobiel al vanaf 16 jaar


Ook veel jongeren ontdekken de voordelen van het rijden in een brommobiel. In tegenstelling tot het rijden van een scooter, zit je in een brommobiel altijd droog. Daarnaast biedt een brommobiel meer veiligheid én doe je praktijkervaring op de weg op. De moderne uitstraling van de 45 km auto’s draagt bij aan het imago van de brommobiel. Rijden in een brommobiel saai? Met de strakke designs, luxe extra’s en sportieve uitstraling is dat verleden tijd.

Een brommobiel geeft u vrijheid


Het kan voorkomen dat u uw autorijbewijs in moet leveren waardoor u niet meer in een normale auto mag rijden. Een brommobiel geeft u een hoop vrijheid terug. Bij aankoop van een Microcar occasion of andere 45 km auto stellen we u graag onze les brommobiel ter beschikking. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze rijbegeleiding, zodat u na aankoop van een brommobiel volledig vertrouwd raakt met het  voertuig en uw plek op de weg.

Heeft u vragen of wilt u direct een proefrit inplannen? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht

Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief