Microcar kopen? Maak eerst een gratis proefrit

Microcar is een van de bekendste brommobiel merken. Zowel Microcar als Ligier brommobielen worden gemaakt door dezelfde Franse autofabrikant. U kunt bij Brommobiel.nl terecht voor het kopen van een Microcar, nieuw of tweedehands.

Uitgebreide service: inclusief haal- en brengservice


Bij Brommobiel.nl profiteert u van uitgebreide service. Wij zijn ervan overtuigd dat we op dat punt het verschil voor u kunnen maken. Dit begint bij een uitgebreid advies over de diverse merken en modellen met de mogelijkheid tot een proefrit bij u thuis. Daarnaast kunt u ook voor onderhoud en reparatie van uw Microcar bij ons terecht. We halen de brommobiel bij u thuis op en we komen hem na onderhoud of reparatie ook weer thuisbrengen. Heeft u nog geen AM-rijbewijs? Wij helpen u met lessen!

Microcar kopen bij Brommobiel.nl


Bent u op zoek naar een brommobiel? Bijvoorbeeld van het merk Microcar of Ligier? Dan bent u bij Brommobiel.nl aan het juiste adres. In onze showroom in Lekkerkerk nabij Rotterdam hebben wij diverse brommobielen op voorraad. Bovendien kunt u geheel vrijblijvend een proefrit maken, zodat u 100% zeker weet dat de brommobiel bij u past. Heeft u een bepaald model van Microcar op het oog? Of weet u al welke Microcar u wilt kopen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak in de showroom.

Met ruim 30 jaar ervaring in het produceren van brommobielen heeft Microcar al heel wat modellen op de markt gebracht. Stuk voor stuk praktisch en ergonomisch. De brommobielen van Microcar staan daarnaast bekend om comfort en veiligheid. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, startblokkering, wegrijdbeveiliging en mistlampen.  In ons aanbod vindt u natuurlijk de nieuwste modellen zoals de Microcar Due en de Microcar M.Go. Deze nieuwe modellen scoren ook op stijl. Koopt u een Microcar dan kunt u dus comfortabel, veilig én stijlvol de weg op.

Ontdek de mogelijkheden

Nieuw of tweedehands?


Weet u al zeker dat de keuze gaat vallen op een van de betrouwbare en comfortabele brommobielen van het merk Microcar dan staat u alsnog voor een keuze. Gaat u een geheel nieuwe of een betrouwbare occasion van Microcar kopen? Kiest u voor tweedehands dan heeft u wel alle voordelen en de betrouwbaarheid van een nieuwe Microcar, maar tegen een heel andere prijs. In de meeste gevallen staat er nog niet eens zoveel kilometer op de teller. En daarbij wordt alle brommobiel occasions die onze showroom verlate eerst uitvoerig gecheckt door onze vakmensen van onze brommobiel garage. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw tweedehands Microcar nog vele jaren meegaat en volkomen veilig is.

Uw Microcar biedt u alle vrijheid


Met een brommobiel kunt u gaan en staan waar en wanneer u wilt. Brommobiel.nl zorgt ervoor dat u weer mobiel bent. Wilt u een Microcar kopen? Nieuw of tweedehands? Of bent u op zoek naar een ander merk? Vraag ons naar de mogelijkheden of kom langs in de showroom.

Microcar kopen
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief