Aixam brommobiel: nieuw of tweedehands

Aixam is een Franse autofabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerpen van brommobielen. Het is Europa’s grootste producent van autorijbewijsvrije voertuigen. Tevens produceert Aixam ook elektrische brommobielen die een bereik hebben van 80 - 130 kilometer. De grootste brommobiel op de markt komt tevens van deze autofabrikant en dat is de Aixam Crossover. Een Aixam brommobiel staat voor veiligheid, comfort en design en dat ziet u in alle aspecten van de 45 km auto terug.

Aixam heeft diverse modellen brommobielen, waaronder de Aixam Sensation City, Aixam Sensation Coupé en Aixam Crossline. Aixam heeft met het nieuwste model, de Aixam Sensation, het rijcomfort naar een hoger niveau getild. Met een stillere motor en luxe opties is deze brommobiel een ware revolutie in de markt.

Aixam occasion


Ook als u op zoek bent naar een tweedehands brommobiel, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse Aixam occasions in ons assortiment. Voor sommige occasions geldt zelfs dat er slechts een aantal kilometer in gereden is, de auto is dus zo goed als nieuw! Wanneer u een tweedehands Aixam brommobiel koopt bent u vaak voordeliger uit, maar rijdt u nog steeds in een luxe, royale brommobiel. Voor al onze occasions geldt dat ze door ons zijn nagekeken, en volledig technisch in orde zijn. Uiteraard geniet u bij een aankoop van een Aixam occasion van dezelfde voordelen als wanneer u een nieuw model koopt.

Bekijk alle Aixam occasions

Aixam brommobiel kopen bij Brommobiel.nl


Bent u geïnteresseerd in een Aixam brommobiel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom in Lekkerkerk. Hier kunt u tevens een proefrit maken met een model naar keuze. Zo ervaart u direct of de brommobiel bij u past voordat u overgaat tot de aankoop van uw nieuwe brommobiel.

Bij Brommobiel.nl bent u verzekerd van een service die afgestemd is op de behoeften van de klant. Heeft uw brommobiel onderhoud nodig? Of is een reparatie noodzakelijk? Wij halen uw brommobiel bij u op, en brengen deze ook weer bij u terug. Wij kunnen uw brommobiel vakkundig en snel repareren, zonder onnodig lange wachttijden.
Klantwaardering
9.4
Ik heb nog te weinig ervaring met dit bedrijf om een gedegen antwoord te geven, In elk geval ee...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief