Brommobiel kopen

Bent u op zoek naar een brommobiel? Bij Brommobiel.nl vindt u een ruime collectie betrouwbare en goede brommobielen. We kunnen zowel nieuwe modellen als occasions aan u leveren, inclusief garantie. Iedere brommobiel, zowel nieuw als tweedehands, leveren we gratis bij u thuis. Bovendien bieden wij u bij aankoop van een brommobiel gratis rijbegeleiding, om uw nieuwe 45 km auto te leren kennen.

Nieuwe brommobiel kopen


Bij Brommobiel.nl kiest u voor een ruim aanbod nieuwe modellen. We leveren Microcar, Aixam, Chatenet, Ligier en meer. Liever een ander model? Ook dat is geen probleem. We kunnen ieder merk brommobiel leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden of laat ons weten wat u zoekt. Als u uw oog heeft laten vallen op een specifiek type brommobiel, raden wij u aan om een afspraak te maken in onze showroom zodat u vrijblijvend een proefrit kunt maken. Tijdens de proefrit kunt u testen of de brommobiel bij u past. Zitten de stoelen lekker? Is de instap prettig? Voldoet de brommobiel aan uw wensen? Dit zijn allemaal punten die u tijdens zo’n proefrit kunt uittesten.

Occasions


Liever geen nieuwe brommobiel kopen, maar is een tweedehands ook goed? We hebben een voortdurend wisselend aanbod van brommobiel occasions. Een occasion van Brommobiel.nl krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt en wordt gratis bij u thuis afgeleverd. Bovendien zit op iedere occasion een half jaar garantie.

Aanbod occasions

Altijd een brommobiel die bij u past


Als u besluit een brommobiel te kopen, koopt u altijd de juiste brommobiel met ons Mobiliteitszorgplan. Het Mobiliteitszorgplan biedt u bepaalde zekerheden bij de aankoop van een nieuwe brommobiel.

- Informatief gesprek in de showroom of bij u thuis.
- Bij lichamelijke beperkingen krijgt u voertuigadvies.
- We leveren alle merken en modellen, aan uw wensen aangepast.
- Uw brommobiel leveren we gratis bij u thuis af.
- We bieden persoonlijke rijopleiding en begeleiding.
- Bij reparatie of servicebeurt hebben we een haal- en brengservice.
- Terugkoopgarantie bij immobiliteit of overlijden.
- Bij pech onderweg is er ophaalservice.
- Uw huidige auto kunt u inruilen.

(Nog) geen rijbewijs?


Voor het besturen van een brommobiel heeft u een AM-rijbewijs nodig. U kunt bij ons terecht om voor het AM-rijbewijs te lessen en het te behalen. Meer informatie hierover

45 km auto kopen


Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte 45 km auto? Neem contact met ons op om meteen een proefrit in te plannen. Ook voor onderhoud aan of reparatie van uw brommobiel kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. We halen uw brommobiel bij u thuis op en leveren deze ook weer voor de deur af. Brommobiel.nl is uw brommobiel dealer bij u in de regio. Onze showroom en werkplaats is gevestigd in Lekkerkerk, in de buurt van Rotterdam en Dordrecht.
Klantwaardering
9.4
Eerlijk geholpen belden me op dat wat ik vermoeden onderdeel stuk was om te zeggen dat het niet...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief