Wegwerkzaamheden

We zijn alleen bereikbaar via deze routeBekijk routex

Brommobiel kopen

Een mooie, betrouwbare en stijlvolle brommobiel kopen? Bij Brommobiel.nl helpen wij u graag verder! Met een zeer uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands brommobielen van o.a. Aixam, Microcar en Ligier hebben wij vrijwel zeker een 45 km auto die voldoet aan al uw wensen. Al onze brommobielen, ook de tweedehands brommobielen, worden inclusief garantie en aan huis geleverd. Laat u verrassen door onze deskundigheid en service. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Nieuwe brommobiel kopen


Een nieuwe brommobiel kopen doet u niet zomaar. Daarbij laat u zich graag adviseren en gaat u niet over 1 nacht ijs. Dat begrijpen wij maar al te goed. Tijdens uw bezoek aan onze showroom laten wij u dan ook graag kennismaken met de verschillende merken en modellen in onze collectie. Heeft u een voorkeur voor een ander model? Ook dat is geen probleem. We kunnen ieder merk brommobiel leveren.

Gratis proefrit


Heeft u een model gevonden dat helemaal aan al uw wensen voldoet? Maak dan een gratis proefrit! Tijdens een proefrit kunt u testen hoe de brommobiel aanvoelt. Zitten de stoelen lekker? Is de instap prettig? Voldoet de brommobiel aan uw wensen? Dit zijn allemaal punten die u tijdens zo’n proefrit kunt uittesten.

Wat zijn de kosten van een brommobiel?


De kosten voor een brommobiel bestaan eigenlijk alleen uit de kosten voor aanschaf, onderhoud en brandstof. U betaalt namelijk geen wegenbelasting voor uw 45 km auto. En ook een APK keuring is niet verplicht. Maakt u maar weinig kilometers en bent u zuinig op uw voertuig dan vallen de kosten voor een brommobiel dus eigenlijk wel mee. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u de aanschafkosten voor uw brommobiel liever over een langere termijn uitspreidt. Daarom bieden wij u ook een zeer interessant leaseplan.


Onze service


Besluit u een brommobiel bij ons te kopen dan bent u niet alleen verzekerd van een betrouwbare brommobiel maar kunt u ook rekenen op onze klantgerichte service:

- een informatief gesprek in de showroom of bij u thuis;
- voertuigadvies bij lichamelijke beperkingen;
- alle merken en modellen leverbaar;.
- gratis thuis afgeleverd;
- persoonlijke rijopleiding en begeleiding;
- haal- en brengservice bij reparaties;
- terugkoopgarantie bij immobiliteit of overlijden;
- ophaalservice in geval van pech;
- mogelijkheid tot inruilen.


Brommobiel kopen tweedehands


Liever geen nieuwe brommobiel kopen, maar is een tweedehands ook goed? We hebben een voortdurend wisselend aanbod van gebruikte brommobielen. Een occasion van Brommobiel.nl krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt en wordt gratis bij u thuis afgeleverd. Bovendien zit op iedere occasion een half jaar garantie.

Aanbod occasions

Waar brommobiel kopen?


Het beste adres om een brommobiel te kopen? Brommobiel.nl natuurlijk! Bij ons bent u verzekerd van een eerlijk en vakkundig advies. Bovendien wordt uw brommobiel rijklaar bij u thuis afgeleverd, kunt u voor onderhoud terecht in onze vakgarage en bieden wij u aankoopgarantie, rijbegeleiding én terugkoopgarantie. Zoveel service vindt u nergens anders. Ervaar het zelf, neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.
Klantwaardering
9.4
Een bedrijf wat eerlijk is en ouderwetse service en betrouwbaar zijn heel normaal is !...
Alle reviews bekijken
Volg ons

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief